Melodifestivalen 2009 - deltävling 4

Det har varit så mycket de senaste dagarna att jag glömt bort och blogga om melodifestivalen.

Nu är det iaf dags för sista deltävlingen och det kommer att se ut så här:


Deltävling 4: lördag 28 feb 2009 i Malmö Arena, Malmö
1. Agnes | Love Love Love
2. Star Pilots | Higher
3. Susanne Alfvengren | Du är älskad där du går
4. Anna Sahlene & Maria Haukaas Stroeng | Killing Me Tenderly
5. Thorleifs | Sweet Kissin' In The Moonlight
6. Sarah Dawn Finer | Moving On
7. Next 3 | Esta Noche
8. Malena Ernman | La Voix



Hmm... har svårt för och säga hur denna deltävling kommer att sluta men jag gissar på detta:


1. Agnes

2. Sarah Dawn Finer


3. Anna Sahlene & Maria Haukaas Stroeng

4. Malena Ernman


Andra chansen är lördag 7 mars 2009 i Himmelstalundshallen, Norrköping

Finalen är lördag 14 mars 2009 i Globen, Stockholm



Vi kommer vara några personer här hemma hos oss som kommer att umgås och jag kommer såklart att tvinga alla att titta på melodifestivalen. Jag tänkte baka kladdkaka med glasyr och muta gästerna ;-)


The voice within

Det finns perioder i livet då allt bara känns skit och man är mer eller mindre less på allt och alla. Det finns också perioder då allt bara är underbart och det enda man gör är och gå runt med ett leende på läpparna. Visst är det så att man helst skulle välja ha leende på läpparna hela tiden och känna att allt är underbart men riktigt så är det ju tyvärr inte.  


Då det känns skit och man är less på allt och alla kanske man ska stanna till för en sekund och ställa sig frågan:
varför allt känns skit? 
varför man är less på allt och alla?

Vad är det som gör att man inte har leende på läpparna?


När man har fått svaren på sina frågor så kanske man kan börja agera och göra nått åt saken. För vill vi vara lyckliga och känna att allt är underbart så är det faktiskt vi själva som bestämmer det och kan se till och känna så. Det kan vara vad som helst från att titta på roliga bilder och minnas tillbaka eller äta det man tycker är gott eller varför inte hålla med det hobby som man gillar men tidigare inte lagt tid på. En annan viktig sak också och det är att umgås med de vänner som betyder mycket för en och som ger en energi och som inte bara tar energi.






Kinderägg

När var det sist ni köpte kinderägg? Säkert flera år för vissa men några timmar för andra.

För mig var det för några timmar sen. Jag tänkte överraska Erik med ett kinderägg och jag tror nog att han blev överraskad för hur ofta får man kinderägg en torsdag kväll..? =)


Såg lite snabbt att det var repris på Den rätte för Rosing. Det har tydligen gjorts en undersökning och nu vet jag inte exakta siffror men tydligen över en miljon män i Sverige vill dejta Rosing.


På facebook finns det nu en grupp där man vill samla ihop män som INTE skulle vilja dejta Rosing. Just nu är antal medlemmar uppe på 12,476 och gruppen startades 21/2-09.

Intressant och se hur många som INTE skulle vilja dejta henne.


Vilket fall som helst så skrivs och snackas det om Rosing lite här och där så hon får ju lite PR ändå. För hon verkar ju göra vad som helst för att synas och höras. Bäst var ändå då hon skulle tacka på hennes födelsedag och hon sa fel namn...hehe



 Citat om Rosing från facebook gruppen:


"Jag är inte direkt förvånad, att den här gruppen växer så det knakar"


"Snälla Linda, sluta sök hjälp i TV. Gå i terapi istället"


"hon innehåller så mycket plast att hon borde gå att panta?!"


"Jag skäms fan att vara svensk när jag ser dessa skrämmande siffror längst upp! Skit bra grupp! Svenska män bör verkligen ta sig i kragen om dessa siffror stämmer"


Det finns hur mycket som helst som killar och tjejer har skrivit om Rosing och jag personligen är VERKLIGEN INTE "ett fan" av Rosing men komigen, allt som sägs och skrivs kallas inte det för mobbning?



Onsdag 25/2


Idag är en speciell dag (förutom att man får pengar)
 min vän Amanda fyller 25 år =)

GRATTIS GRATTIS GRATTIS

Det blir middag ikväll med tårta och goda drinkar (alkoholfritt för mig).






PS. Har sån skön träningsvärk från igår.
Imorgon blir samma sak, spinning sen core...





Fettisdag



Om några få minuter ska jag på spinning (30 min) och finns
 det lediga platser för Core så blir det Core (30 min) också.


Mm vad gott det ska bli med semla ikväll =)







Musikvideo

Åkte till Täby idag och vi fortsatte att klippa ihop min musikvideo. Det går sakta men säkert framåt men snart börjar jag få nog... jag vill bli klar NUUUU... Var ändå i juni förra året som vi spelade in så jag hoppas vi blir klar med klippningen till den 28e mars.


Vad händer då kan man ju undra. Jag kan säga så här... DET BLIR PARTAJ  =) och det vore kul och visa videon för mina vänner som kommer att vara samlade under samma tak. Jag håller iaf tummarna =)




En vanlig söndag

Igår var väldigt trevligt hos M. Det var kul och träffa alla igen efter så lång tid. Vi hann också se på melodifestivalen och jag tippade rätt bra vilka som skulle gå vidare.


Inte så ofta man vaknar en söndag kl 8 för att tvätta med det var vad jag gjorde imorse iaf. Blev lite lätt städning av lägenheten också när jag ändå var i gång.


Idag fyller Ali år... GRATTIS GRATTIS GRATTIS  =)


Är det någon som har rekord på att vara snabbast i världen så måste det ändå vara tiden. Det är redan den 22a februari och om en vecka är det mars månad. Iof så vill jag att tiden ska gå rätt fort just nu för jag vill vara klar med C-uppsatsen och jag längtar till sommaren men ändå...





Melodifestivalen 2009 - deltävling 3


Ikväll 18.30 är jag bjuden på middag och ikväll 20.00 är det dags för deltävling 3 i melodifestivalen. Så det finns en risk att jag missar melodifestivalen men det gör absolut ingenting. Jag ser verkligen framemot och träffa M och J och andra som jag känner som jag inte träffat på länge.


Denna deltävling tror jag blir väldigt intressant då jag tycker det finns "starka" artister. Alla småflickor kommer att rösta på E.M.D och alla äldre kommer säkert rösta på Molly Sandén för hon är så ung och söt eller kanske på Mikael Rickfors...hehe


Jag har inte lyssnat på låtarna men jag tror att det kan se ut så här:


1. BWO
2. Molly Sandén


3. Velvet

4. E.M.D


Deltävling 3: lördag 21 feb 2009 i Ejendals Arena, Leksand
1. Velvet | The Queen
2. Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox | I Got You
3. Molly Sandén | Så vill stjärnorna
4. E.M.D | Baby Goodbye
5. Mikael Rickfors | Du vinner över mig!
6. Maja Gullstrand | Här för mig själv
7. Sofia | Alla
8. BWO | You're Not Alone


Ska iaf bli spännande och se hur det går.


Nu är det dags för mig och gå på spinning  =)


I'm ok



Tydligen så hade jag en plastbit som satt fast på hornhinnan. Nu har ögonläkaren tagit bort plastbiten och jag har bara ett litet sår på hornhinnan. Inom några få dagar kommer ögat att vara återställt. Vilket känns väääldigt skönt =)


Imorgon är det fredag...tjoho



Från spinningen till akuten



Nu är jag tillbaka från spinningen och fy f*n vad skönt det var. Har redan bokat in mig på nästa pass som är lördag kl. 10.30. =)


Efter lunchen ska A följa med mig till CityAkuten... måste åka in på grund av mitt öga.

Tur att A följer med för jag har blivit känslig mot ljus och så fort det börjar rinna i ögat så ser jag absolutely nothing.



Nu dusch. Sen akuten.





gott

Har man börjat ett "nytt liv" så har man...






 

Baby laughing

Många av er har säkert sett dessa klipp med barn som skrattar...och får en och skratta för man tycker att de är så söta. Här är iaf två av mina favoriter. Varje gång jag tittar på dem så börjar jag skratta så mycket att jag börjar gråta.




 






Salma har gift sig

Nu har min favorit skådespelerska gått och gift sig. Hon gifte sig på Alla Hjärtans Dag och såklart i Paris. Hoppas äktenskapet håller så det inte blir som alla andra äktenskap i Hollywood.


Grattis till Salma och hennes fransman =)




Dub i dub och dam dam dam

Jag gick upp kl 11.38 och det var så sjukt skönt och få sova ut. Vi hade det väldigt trevligt igår och självklart blev man full på tacos. Det var mycket gott och självklart blev det också melodifestivalen. Superskoj att H.E.A.T gick vidare till finalen =)


Efter melodifestivalen satt vi och lyssnade på gamla 90tals låtar och snacka om att minnen från mellanstadiet dök upp... =)


Kommer ni ihåg detta?


 

Jag och en kompis mimade såklart till Me & My på Småstjärnorna i skolan. Vi hade sytt våra egna kläder och jag var den mörka tjejen och N. var den ljusa tjejen.  Det fanns många låtar från 90talet som gick "dub i dub" eller "dam ddamdamdam" eller "mmbop". Man var kanske inte så kreativ med ord under den tiden... men det var en rolig tid med många minnen  =)

Nu blir det lite städning sen iväg till Arlanda och hämta min man.


MJ


En kompis gissade rätt på vems hand det va i tidigare inlägg... och det var Michael Jackson








"Hayek causes stir by breast feeding another woman's baby"

Först när jag såg denna bild --->   

och läste detta "Hayek causes stir by breast feeding another woman's baby" tänkte jag meeen uuuussschhhh varför gör hon det..?

Sen tittade jag på detta (klicka här) och slutade tänka uuuussschhhh och tänkte mer aaahaaaaa....



Gissa



Vems hand?









Tragiskt..?



Kvinnan som har eller ska man säga hade världens längsta naglar heter Lee Redmond från Utah. Efter en bilolycka i torsdags gick hennes naglar av. Det kanske betyder att man ska undvika att köra bil då man har låååååånga naglar eller? ( Nu vet jag inte om det var hon som körde eller ej men ändå).





                                                                                               Källa





Alla Hjärtans dag

Jag hör från många håll att folk mer eller mindre är less på alla hjärtans dag då det är så överreklamerat, ändå så är det folk som frågar mig hur jag ska fira alla hjärtans dag.

När jag var i USA under alla hjärtans dag för fyra år sen undrade jag vart f*n jag hade hamnat. Reklam överallt och alla köpte presenter till alla, om någon inte fick nått så var det besvikelse. Då jag personligen är emot alla hjärtans dag hamnade jag ändå där i skiten. Köpte godis till några personer så att skulle känna sig omtyckta. Jag undrar varför man ska ha just en "speciell" dag att visa sin kärlek? Vad hände de andra dagarna om året?


Mer och mer börjar vi här i Sverige att ta över saker och ting från USA. Alla hjärtans dag, Halloween etc... vad är nästa grej? Ska vi fira alla presidenters (statsministrars) födelsedagar med rea och ledigheter som de gör i USA?


Så hur ska jag "fira" alla hjärtans dag?

Jo, jag ska fira det med några vänner tillsammans med Tacos, Melodifestivalen och massa snacks =)








Melodifestivalen 2009 - deltävling 2

Då var det  snart dags för deltävling 2.
Ska bli spännande och se hur det går för H.E.A.T då en av killarna är bror till en som jag känner. Så håller tummarna extra hårt för dem.


Tycker inte att denna deltävling har så starka artister, fick inte samma känsla som jag fick när jag tittade på artisterna från deltväling 3. Jag får dock en känsla som jag hade förra veckan. Det känns som attt Jennifer Brown vill göra comeback precis som Emilia, så vem vet, det kanske går lika bra för Jennifer som för Emilia.


  

Deltävling 2: lördag 14 feb 2009 i Skellefteå Kraft Arena, Skellefteå


1. Lili & Susie | Show Me Heaven
2. Lasse Lindh & Bandet | Jag ska slåss i dina kvarter
3. Jennifer Brown | Never Been Here Before
4. H.E.A.T | 1000 Miles
5. Markoolio | Kärlekssång från mig
6. Amy Diamond | It's My Life
7. Cookies n Beans | What If
8. Måns Zelmerlöw | Hope & Glory


Tror att slutresultatet kommer att se ut så här:

1. Måns Zelmerlöw

2. Amy Diamond


3. Jennifer Brown

4. Lili & Susie eller kanske Markoolio (hmm svårt)



Charlie bit my finger

hehe så skön Charlie är.
Titta på han när han börjar skratta och storebror har sån skön dialekt =)
Jag älskar när barn pratar engelska...helt underbart =)





I want my money

Den yngsta skådespelerskan eller vadå?
Så himla söt och rolig... =)


Har ni hört...

...att försäkringskassan är "piiiiiiip" (tolka det som du vill). Men seriöst hur tänker dem egentligen..? Jag vet att om jag hade varit skyldig dem utan att överdriva 50 kr så hade jag fått betala tillbaka 5000 kr men nu är det så här va att de egentligen är skyldig mig runt 600kr men inte får jag 1 kr tillbaka.

Detta är Ali som gästbloggar och jag är arg som f*n. Vilken jävla värld vi lever i....

Nej nej.. Ali är inte bitter =)

Här kommer en låt som Ali gillar....






PS. Han t.o.m sjunger och dansar till låten här bakom mig... what what...?


Sundsvall

Nu är jag i Sundsvall... satt på en buss i 4,5 h och var ganska less och hungrig. Adam kom och hämtade mig och Ali och vi åkte förbi McDonalds och sen blev det film hos Adam. Eftersom mitt öga inte riktigt känns bra så kunde jag bara se på halva filmen så jag var en "party pooper" och jag och Ali åkte hem. Vi snackade lite skit och så fort jag la ner huvudet på kudden så slocknade jag diiiireeeekt... tror jag var liiite seg från i lördags =) tihi

Tanken var att vi skulle kliva upp kl 9 idag och börja skriva på uppsatsen men eftersom jag gillar och sova (Ali gillar också och sova) så gick vi upp kl 11. oooops =)  Skulle jag få pengar per timme jag sover så hade jag nog varit rik nu. Någon som vet om det finns sånt jobb?

Så fort jag åker tillbaka till Sthlm så ska jag åka och träffa en doktor så de får kolla upp mitt öga. Vill ju inte bli blind, hade varit lite tråkigt om det skulle hända. Har haft ont i 2 veckor nu och det verkar inte bli bättre.

Jag måste bara få säga en sak. Igår när jag och Erik va på centralen och jag skulla ta bussen upp så såg vi två tjejer som kanske var 15-16 år gamla. Superblonda och supersminkade, skulle jag peta dem i ansiktet med fingret så skulle man kunna se mitt fungeravtryck på ansiktet. De hade båda jeans på sig men inte vilka jeans som  helst. Nej, de hade gjort håll precis under rumpan och över hela baksidan av låren. Förstår ni hur jag menar..? Alltså det var hål från insidan låren och runt hela baskidan... e det det nya modet kanske??  Det var iaf inte så fint...

Vad i...?

Jag vet inte om jag är ensam om och tycka detta men hur f*n kunde Caroline af Ugglas gå till andra chansen? Vad tänkte svenska folket? Hade hellre sett Shirley Clamp gå till andra chansen men men...


Igår kväll var mycket trevligt och mysigt. Vi satt några personer här hemma hos mig och E och hade det trevligt. Nu dagen efter är det inte lika trevligt då det måste städas och packas. Om några få timmar ska jag åka upp till Sundsvall och vara där i några dagar och skriva på C-uppsatsen. Ser så framemot då uppsatsen är klar för då innebär det att jag snart har examen i Media och Kommunikation. Wohoo =)

Apropå ingenting så kommer det en låt här...





Fight for your right...

Sitter här i vardagsrummet och skriker på E så att han ska gå upp. Klockan är 11.55 och vi behöver åka iväg och handla lite grejer inför kvällen. Tyvärr så går det inte bra för mig att väcka honom så jag måste nog göra nått... kanske hälla lite kallt vatten på honom? Eller säga hej då nu går jag...hmm...


Yes... jag fick upp honom...genom att säga "E, ska jag åka utan dig eller ska du med..?" Nu sitter han här i soffan med mig och suckar....hehe


Nu bär det av till affären och systemet... ikväll blir det att umgås med några vänner och ha det allmänt trevligt. Får se om det blir utgång också. =)





Happy birthday

Idag fyller min vän Thomas 26 år.
Grattis grattis grattis och hoppas du har det underbart over there in Australia.





London den 10e juni

Måste ju bara få säga att jag kommer att åka till London den 10e juni för att se Brittan live =)




Thank you my love ♥


Pssst...

Sex and the City sequel is happening.


Regissören Michael Patrick King och skådespelerskorna Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon och Kristin Davis har alla nu skrivit på för en uppföljare.


Jag väntar med spänning och undrar hur många tjejer/flickvänner kommer att ta med sig (tvinga) deras pojkvänner på bio för att titta på SATC 2.  =)


Melodifestivalen 2009 - deltävling 1

Ja nu var det dags för deltävling 1 i melodifestivalen som kommer att vara i Göteborg den 7e februari. Här är artisterna som kommer att tävla:


1. Nina Söderquist | Tick Tock
2. Jonathan Fagerlund | Welcome To My Life
3. Shirley Clamp | Med hjärtat fyllt av ljus
4. Scotts | Jag tror på oss
5. Emilia | You're My World
6. Alcazar | Stay The Night
7. Caroline af Ugglas | Snälla, snälla
8. Marie Serneholt | Disconnect Me


Jag kommer ihåg för några år sen då det var snack om Emilia skulle vara med i melodifestivalen eller inte så hade Emilia svarat på en intervju att hon absolut inte kommer att ställa upp eftersom melodifestivalen inte riktigt var hennes grej. Nu känns det som att hon vill göra comeback och bästa sättet att visa upp sig på är ju såklart melodifestivalen då många av oss kommer att titta.


Det ska bli spännande att se hur det går för dessa artister imorgon. Av dessa 8 artister hejar jag på 3 och det är


  1. Alcazar
  2. Shirley Clamp
  3. Jonathan Fagerlund





 


Cirkus - Tivoli - Nöjesfält...

Det verkar vara inne med Cirkus, tivoli, nöjesfält som tema i olika låtar, album etc.

Det finns många bra artister där ute och tre av dem som jag gillar är Pink, Britney Spears och Timbuktu och dessa tre har någonting med just cirkus och tivoli att göra. Jag har ZTV på i bakgrunden och nyss spelades Timbuktu med låten N.A.P. och innan det spelades Brittan med låten Circus. Pinks senaste album heter "Funhouse" precis som spår 7 på skivan gör (som förövrigt är en kanon låt).


Check this out...







Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0