PS

PS.

Här är en liten länk från i torsags när vi var på Make Up stores Bronzed event =)

klicka HÄR



Underbart

Underbart underbart underbart.


Har skickat in två tentor och är nu klar och hann tom vara ute i solen innan jag ska åka till jobbet. Kommer att jobba i 10 timmar och när jag kommer hem vid 6.00 tiden så kommer jag garanterat slockna och sova ut tills jag vaknar. För nu har jag ingen skola att tänka på  =)


Tiden springer iväg väldigt fort. Nu är det dags att säga hej då till maj och välkomna juni. Tiden springer så fort att min lillebror tar studenten på fredag. Det är heeelt sjukt för han var ju bara bebis nyss och nu kan jag gå på krogen med honom.


Nu är det dags för lite vila inför mitt första långa nattpass. Wish me luck my friends.


Typiskt

Första dagen på jobbet gick bra och ska bli spännande och se hur det kommer att gå på söndag. Kommer att sluta 05.15 så det lär bli antingen mkt av Red Bull eller kaffe =)


Igår var jag på Make Up stores event med Bronzed som tema... halva stället var fullt med kändisar men tyvärr så hade jag inte kameran med mig. Jag brukar annars alltid ha med mig kameran men inte just då det händer roliga saker. Så typiskt...hehe


Idag käkade vi middag på T.G.I Fridays. Muuuums vad gott det var. Varje gång jag är där eller går förbi så saknar jag USA =(

Men nu är jag riktigt trött så GOD NATT på er.


Mannen, tiden går fort...

Jag trodde eller hoppades på att axeln var bättre men jag hade helt fel. Var hos läkaren igen imorse och denna gång skrev hon lite starkare medicin sen blir det besök hos en sjukgymnast också. Vi får se hur detta kommer att sluta.


Har nu fått schemat för junimånad och jag ska inte klaga... jag kommer att jobba rätt bra dagar och tider =)


Det här hände när jag råkade tjuvlyssna på två unga utländska killar som satt vid mig och Erik när vi fikade på Waynes vid Kungsgatan.


Kille 1: Fy fan mannen, kan du fatta... om fem år äger vi detta. (syftar på kaféet)

Kille 2: Mm


Kille 1: Men fatta mannen... vi äger stället om fem år.

Kille 2: Mm


Kille 1: Asså mannen i december fyller jag 21. Jag blir så gammal och kan du fatta mannen va fort tiden går?

Kille 2: Mm


Kille 1: Jag kommer ihåg när vi var kschotton och åorrton år och trodde man va cool då.

Kille: 2: Mm


Kille 1: Fy fan mannen...


En ung tjej går förbi oss


Kille 1: Fan mannen, hon va lite söt vah?

Kille 2: Mm men lite ung kanske


Kille 1: Jo det är sant mannen. Jag gillar äldre kvinnor du vet.

Kille 2. Mm


Kille 1: Det är helt kchjujkt mannen... fy fan

Kille 2: Mm


Vilken konversation va?  Hehe  =)


En vanlig måndag

Då var helgen över men helt ärligt så känns det som att min helg precis har börjat. Sista dagen på utbildningen igår och det har gått rätt bra faktiskt. Dock har det varit lite tungt att komma hem och inte kunna slappna av utan pluggat mer på andra grejer.


Men nu är det inte långt kvar alls. Har en uppgift och en tenta kvar att göra (kanske två uppgifter om jag inte klara den senaste) men sen är det endast jobb att tänka på. Det är alltid mycket information och många nya rutiner att lära sig när man har ett nytt jobb men eftersom jag kommer att jobba heltid så kommer jag nog snabbt komma in i allt vilket faktiskt känns riktigt skönt.


Idag är det några saker som jag ska försöka att hinna med:


  • Städa och diska
  • Plugga (i solen)
  • Titta på Tyra Banks Show
  • Gå på spinning
  • Åka iväg ikväll och handla mat

Så här känner jag mig idag





korvstoppning

Det har varit fullt upp de här senaste 2 dagarna... varit på utbildning inför sommarens jobb och sen kommit hem och pluggat på distanskursen som jag håller på med just nu, (har deadline på söndag). Men efter söndag blir det inte och pusta ut utan måste plugga till en annan tenta och OM jag klarar den tentan så kan jag pusta ut för då blir det bara jobb att tänka på och orka med.


Det är mycket nytt att lära sig på jobbet och efter 2 dagar så kännas det som korvstoppning eller lite finare sagt så känns det som "information overload" men detta ska jag klara av. Bara man är inställd på det så kommer det att gå super och jag är verkligen inställd på att det ska gå kanon.


Nu ska jag lägga mig och läsa lite sen blir det och kliva upp rätt tidigt för ännu mer korvstoppning.



tur i otur eller otur i tur

Ok, så här ligger till.

Jag är jätteglad för att jag har jobb i sommar och det som gör mig ledsen är att Rom resan inte blir av.


Det var inte allvarligare än så men det är super tråkigt och inte åka iväg som vi hade bestämt men inget kommer i vägen för Brittan i London.


Om 3 veckor är vi där... wohoo =)





tur i otur eller otur i tur?

Just nu är jag skitglad samtidigt som jag är ledsen. Jag vet inte om jag någonsin har känt så här förut men nu vet jag iaf hur det känns.


Nu kanske ni där ute undrar varför jag har dessa blandade känslor..? Jag återkommer med det...


Hur väl känner mina vänner mig?

Jag skapade en sån där "How well do you know Siran" test på Facebook och det verkar som att mina vänner inte känner mig så väl trots allt.


Som bäst har 2 vänner fått 60% vilket inte är så tokigt men ändå. Känner inte mina vänner mig bättre än så? Kan vara så att jag hade lite kluriga svar, eller snarare svar som var lika varandra. Men ett sånt test ska inte ha lätta svar heller annars är det ingen mening.


Så kära vänner... det kanske är dags för er att börja lyssna på mig när jag pratar ;)


Skön helg

Helgen har varit super. Erik fick för sig och baka så han bakade prinsesstårta som han dessutom "dedikerade" till mig. Jag fick ju ingen tårta när jag fyllde år... bättre sent än aldrig ;)


I lördags blev det grillat... mums =) och till efterrätt blev det tårta och Eurovision. Men vad hände med Sverige? Det gick bättre för Armenien men kanske inte så bra som jag själv hade hoppats på. Jag får kanske representera Armenien nästa år... hehe
Vilket fall som helst så tyckte jag att det var bra att Norge vann.


Helgen avslutades på Djurgården där vi åt lite mer tårta, drack vin och hade det allmänt trevligt.


Erik bakar

 Tårta
 
Hänger på Djurgården 

Vi fick besök


Mys


Hääärligt



P.S. GRATTIS Erik på namnsdagen =)


Trevlig helg

Det börjar kännas bättre i ryggen men axeln lever sitt eget liv. Jag som är riktigt sugen på att gå och träna men jag kan ju inte. Får röra på axeln så den inte blir stel men jag får knappast träna och anstränga mig för mycket.


Strax ska jag åka in till stan för att möta upp Elin som ville bjuda mig på lunch. Superduper nice av henne =)


Efter lunchen blir det och åka hem och ringa ett viktigt samtal sen sätta mig ner och plugga lite så man hinner skicka in nått innan deadline.


Senare på e.m. ska jag fika med Caroline sen ska jag även hinna med och träffa Sarah och snacka lite skit. Vi har sagt att vi måste ses i snart 2 månader och nu äntligen passar det båda. =)



Det är FREDAG idag.


Trevlig helg!!!


tick tack

jag gillar inte och vänta... tick tack tick tack.... goes the clock

even more of WHY?

Tror min kropp tror att den är 70 år eller..? Inte nog med att jag har ont i axeln så ska jag ha ont i ryggen också på samma gång. Varför ha ont på ett ställe när man kan ha ont på flera ställen.


Nu blir det lite starkare piller sen ligga och vila... eller ja ligga på soffan och titta på TV. Kanske det enda positiva med att ha ont är att få ligga ner och se på TV.


WHY?

Men varför? VARFÖR och återigen VARFÖR???


Inflammation i högra axeln är inte roligt... Något som verkligen inte är roligt är att jag stannar hemma istället för att åka upp till Communicare.  Jag som hade övat och kunde alla låtar =(


Stupid shoulder



Nu har jag haft ont i axeln alldeles för länge så nu har jag bokat tid hos läkaren.

Inte så roligt och sitta och spela gitarr i ca 30 min när man har ont i just högra axeln... men jag tänker inte ge upp.


Men nu är det dags för lite spinning =)

kunskap

Det är alltid roligt att lära sig nya saker och jag har i helgen lärt mig en ny viktig sak.

the weekend

Annielas releasefest var mycket trevligt. Hon är riktigt duktig på scen och jag önskar henne all lycka med debutskivan.


Igår vart det riktigt lugnt... vi såg Australia och den var riiiiktigt bra fraktiskt. Nästan 3 timmar lång men det tänker man inte på för den är så bra.


Idag vart det en sväng till Ikea med Caroline... det är alltid roligt att åka till Ikea, det är roligt och träffa Caroline också hehe =)


Det är bara några få dagar kvar nu, sen bär det av till Sundsvall och till Communicare. Ser verkligen framemot det och vi får se hur nervös jag är innan förminglet  =)


Beroende?

Alltså, vem tar med sig datorn till gymmet?

Jag önskar att jag kunde ha tagit kort på den här killen och visat er alla men alltså, föreställ er Ugly Betty fast en kille. Den här killen hade med sig sin dator som han bar på samtidigt som han tränade. Vissa är mer beroende än andra =)


Drömmar

Det är ingen nyhet att jag gillar Britney Spears men att drömma om henne..?

Jag drömde iaf att hon var i Sverige och eftersom vi var kompisar så träffades vi och jag var på hennes konsert och hjälpte till backstage. Efter konserten var det kaos... mycket folk och massa fotografer och Britney var tvungen att gömma sig. Gissa vart hon gömmer sig?

Jo, hos mina föräldrar. För vem skulle ens tänka tanken att Britney är i Täby av alla ställen?


Liiiite komiskt... kanske mitt undermedvetna vill vara hennes vän? Ja, troligen men jag skulle inte tacka nej om Britney kom fram till mig och sa: Do you want to be my best friend?

YEEEES skulle jag skrika och köpa sånt där hjärthalsband som man delar i två. =)


 

Ikväll är det releaseparty för Anniela och hennes debutalbum Extravaganza.

Så ikväll blir det lite party och skåla för Anniela.




 







I miss America

Helt underbar start på dagen... 30 min spinning och 30 min på crossmaskinen.

Nu har jag ätit lunch och är stolt över mig själv.


Fick ett litet paket av en vän som är i USA. Varför är allt så mycket billigare där?

Det jag hade "beställt" av henne skulle ha kostat mig dubbelt så mycket om jag hade köpt det här i Sverige, (fastän $$$$ är dyr nu).


När jag var där 2005 så åkte jag med en resväska som kanske vägde 20 kg. När jag åkte hem sen efter 6 månader hade jag 2 resväskor och båda vägde ca 30 kg var. Det där ska jag göra om nästa år...garanterat. =)


Mina sötisar

Mina sötisar =)

min bebis som nu är typ 12 år



Hehe, hon är lite rolig hon =)


Sen har vi bebis nr 2 som också är 12  år
men det skulle man aldrig tro



myspys

Migrän

De som har migrän kan förstå smärtan som jag hade igår. Nu har jag ju såklart slut på mina tabletter så måste till läkaren och få nya annars kommer jag inte överleva. De som finns på apoteket som är receptfria är inte starka nog. I need some strong sh*t.



Fina priser

Här är priserna vi vann på Grönan

En smiley som dessutom lyser om man skakar den


En till smiley


Rosa kanin (notera högra benet)


The green monkey


The I Love You Monkey









sköna stunder

Det är så skönt och avslappnande med ett varmt bad. Jag kände att jag behövde slappna av och bara vara så jag tog ett bad med badsalt som doftade vattenmelon. Heeeelt underbart var det.


Jag klarade mig väldigt fint med förra tentan som jag "ordbajsade" på så nu är det dags för mig att sätta igång med nästa tenta. Hoppas det går lika bra denna gång.


By the way...







Gröna Lund


Lite roligt var det



Insane var lite insane faktiskt



Det blev Kärleksuunneln också




Grillat är gott

Vilken helg det har varit. Vi har grillat, grillat och grillat mer och umgåtts med vänner och dessutom hunnit med Gröna Lund. Jag och Erik fick för oss att göra någonting spontant och det blev Grönan. Vi köpte åkband och det var rätt bra fart på oss. Det första vi åkte var Insane och det var lite galet. Lite tråkigt bara att det tog typ 6 sek sen var det över. Men vi åkte fler gånger så det gjorde inte så mycket.


Jag måste ändå säga att Pop-Expressen är en av mina favoriter och Fritt Fall Tilten också...ååh vad jag gillar Grönan och karuseller =) Det kommer att bli fler besök på Grönan det kan jag lova.


Vi vann några priser också och inom kort kommer det några bilder (måste få dem av Erik först).


Apropå ingenting så tycker jag att det är sjukt att det redan är 4e maj och kommer ni ihåg från tidigare inlägg att jag nämnde att en snubbe som skriver till mig på Myspace? Det är ingenting som har ändrats där, han bara skriver och skriver och han skriver ingenting vettigt så jag har inte svarat än... hehe


RSS 2.0