Smile through life

Det var ett tag sen jag kände inre ro men idag tog jag några minuter och
bara slappnade av och tänkte på livet och allt runt omkring.
Trots att det finns några grejer som jag önskar kunde ändras så kommer
 jag fortsätta att le tills det ändras då när det ändras kommer jag att le ännu större.


say cheeeesssseeee






Det var som att jag kände henne

Pratade precis med en kvinna på If, hon hjälpte mig med en anmälan. Hon var nog den trevligaste kvinnan jag har pratat med över telefon när det gäller försäkringar och liknande. Det var som att jag kände henne och vi kunde skoja med varandra... och hur ofta händer detta?

På en av  punkterna på Ifs hemsida står det så här:

  • Du ringer och berättar vad som hänt. Räkna med att bli bemött med engagemang.´Det går självklart lika bra att anmäla skadan här på hemsidan.

    Jag ska nog ta och mejla till If och berömma henne. =)
  •  


    AAAAHAHAHAAA OOOOHOHOHOOOOHHH

    Jag sitter här och gäspar ihjäl mig. Varför gör jag det? Jo för att jag har jobbat 3 nätter och imorse när jag tänkte sova ut utan väckarklocka så väcks jag av en mänsklig väckarklocka. Som vanligt så är det min granne som sjunger. Det är inte så att hon sjunger en sång och det låter fint, nej utan hon värmer upp rösten:

    AAAHHAAAHAHAAAAAAH
    OOOHOOHOHOHOOOOHHHH

    LALALALALALALAAAAAAAA
    LALLALAALAAALALAAAAAA


    Jag har tidigare vait hos henne och sagt att jag jobbar nätter och behöver sova. Så om hon kan sjunga vid 12 istället för kl 9 så skulle jag uppskatta det. Det funkade i 2 veckor sen så börjades det om igen. Nästa gång det händer igen så kommer jag gå och knacka på igen och denna gång kommer jag f*n inte vara snäll.

    Sömn är jätteviktigt för mig. Jag vill sova ut och jag vill inte bli väckt i onödan. Det är skillnad när jag får hejdå puss av Erik, det är bara mysigt, men AHAHAHAHAHAAAAH, OOOOHOHOHOH är aldrig mysigt.


    Här är en mysig låt



























    Auch hit och Auch dit...

    Jag kan inte riktigt komma ihåg när det var sist jag var smärtfri. Tycker så synd om Erik som minst en gång om dagen får höra " aaj jag har så ont i ryggen", "åh kan du massera mina axlar, jag är så stel", "jag orkar inte mer, jag har så oooont".

    Jag har alltid ont någonstans och det hjälper inte att ha ett jobb där man använder kroppen en hel del. Så egentligen är det inte så konstigt att jag har ont. Det skulle vara så skönt med ett jobb där man sitter ner och man själv kan bestämma när man vill röra på sig. På mitt jobb måste man stå hela tiden och man kan inte sitta ner när man vill.

    OKEY!!!! Nu har jag gnällt klart.

    Jag längtar till den 8e okt då ska vi ha tjejkväll. Ska nog baka kladdkaka med himmelsk glasyr (girls best friend). Spela spel, äta gott och bara vara tjejer, åååh vad jag längtar =)

    Men nu till det tråkiga, dammsuga, damma och moppa golv innan jobbet, för ikväll är det dags för visningen.

    Wish us luck!!!


    Håller tummarna


    Första natten på länge gick jättebra. Tiden gick fort och jag blev inte så trött som jag trodde att jag skulle bli. Imorgon kommer vi att ha visning i vår lägenhet och jag håller tummarna på att det går bra. För går det bra så kan det innebära flytt för oss och från 40kvm till 70kvm förstår ni hur najs det kommer att vara..? =)

    Så imorgon blir det och storstäda innan jobbet för jag jobbar natt och Erik får ha visningen själv även om det hade varit roligt att vara med. Så jag får göra den tråkiga biten och städa.

    Nu är det dags att jobba, börjar om exakt 3 minuter.

    Ha en trevlig kväll mina vänner






    Ryggskott

    Ryggskott är aldrig roligt och det kan jag bevittna om. För exakt tre veckor sen fick jag ryggskott och jag trodde jag skulle dö. Jag kunde inte röra på mig överhuvudtaget.

    Erik tog mig till City Akuten och där fick jag träffa en trevlig läkare som gav mig smärtstillande så jag kunde sitta och gå, för det kunde jag knappat göra. 
    Tycker personalen/läkarna på City Akuten är jättetrevliga och duktiga på det de gör.

    Så nu har jag varit sjukskriven i ca tre veckor och igår började jag med mina övningar som ska stärka bålen så
    jag slipper ryggskott i framtiden. Anatomi är så himla intressant, jag kanske skulle ha studerat till sjukgymnast..?


     


    Igår var vi i Sickla och träffade några vänner och tog en runda i Sickla köpcentrum och det var mycket trevligt. Jag kan absolut tänka mig och bo i Sickla =) På kvällen åkte vi till Kista C och jag köpte ett par sjukt snygga skor som jag absolut var värd.



    Men nu kära vänner, så ska jag åka och jobba min första natt efter sjukskrivning så jag håller tummarna att ryggen inte krånglar för det vore väldigt tråkigt.


    RSS 2.0