Party

Måste tacka mina vänner för i lördags och för de fina presenterna. Jag hade superskoj och hoppas att ni också hade det. Det enda som var lite synd var att vi förlorade en timme men vi ordnar nog en fest till snart =)


Jag var i Täby en sväng idag och på vägen hem när jag väntade på tunnelbanan stod det tre tjejer som kanske var 10 år gamla som också väntade på tunnelbanan. Efter någon minut ser jag hur de här tjejerna börjar fnittra och leka med sitt hår. Jag vänder mig om och ser en kille i ungefär samma ålder som tjejerna. Tjejerna stod och tittade på den här killen och killen lekte lite cool och bara hängde och väntade på tunnelbanan. Jag kliver på tunnelbanan och sätter mig ner och den här killen sätter sig bakom mig och såklart springer de här tjejerna mot killen och står bredvid honom och frågar honom vad han heter och vart han ska åka.


Killen svarar inte och tittar bort mot fönstret. Tjejerna frågar igen i kör men killen fortsätter att titta bort. Hela den här situationen fick mig och tänka på att när jag var 10 år så jagade jag inte killar... jag lekte typ fortfarande med Barbie. Jag började nog sminka mig när jag gick i 7an och då var det bara mascara som gällde till skillnad från de här 10 åringarna som såg ut som små clowner.



Här kommer det iaf några bilder från helgen =)

 Presenterna som vinnarna fick


Tigers


Sirans A-lag


Clueless


Das Auto


Bowling


Mer bowling

En vanlig dag

Kom nyss hem från stan och det var första gången jag träffade Ali i Sthlm så det var ju lite roligt. Vi pratade lite skit och jag åt glass. Vi tackar Ali som så gärna ville bjuda mig på glassen =)


Fick också veta att en vän kommer att flytta ner till Sthlm från Sundsvall om bara några veckor och det ska bli riktigt skoj.


Vad händer ikväll då? Jo, jag ska träffa Elin och vi ska väl hänga på söder skulle jag tro. Hon lär dricka vin och jag en alkoholfri drink...



Alina och jag när vi fikade igår



Ali och glassen jag åt




Jag var lite kreativ och tillverkade örhängen




Som avslutning bjuds det på dans som jag och Ali såg live idag





Jag vill önska alla en trevlig helg


starta ett band

Jag är så sugen på att starta ett band där vi skriver våra egna låtar och rockar loss på scenen. Om det finns någon eller några där ute som kan spela instrument och vill starta ett band så hör av er. =)








Blommor

Fina och fräscha blommor är något jag tycker väldigt mycket om. Så igår när jag och Alina var och käkade lunch passade jag på att köpa dessa blommor.




Nu är det Oprah på 3an så jag tänkte spendera lite tid framför TVn nu sen blir det stan för mig. Eller jag ska nog på spinning innan stan =)


magkänslan

När jag väl har bestämt mig för en sak så är det det som gäller och nu har jag bestämt mig. Jag vet nu vilken väg jag ska gå. Jag har också kommit fram till att det egentligen inte finns rätt eller fel väg utan det är faktiskt upp till mig att se till att den vägen jag väljer är den rätta vägen för mig.


En vän frågade mig "vad säger din magkänsla just nu?" och jag tänkte efter och kom fram till ett svar och alltid när jag följer min magkänsla så brukar det bli bra.


End of the road?

Ni vet ibland när man är ute och går och kommer till en punkt där man antingen kan gå till höger eller vänster. Där är jag just nu... jag vet inte riktigt vilken väg jag ska ta.


Tänk om jag tar höger och det är fel eller tvärtom. Eller tänk om båda vägarna är fel och jag måste kanske gå tillbaka till start.


Jag ska ta och fundera över detta riktigt noga så jag känner att jag väljer rätt väg.


aj...ont i huvudet

Ja just det, det är så här det känns när man har huvudvärk. Det var väldigt längesen jag hade ont i huvudet så jag hade glömt bort smärtan och hur obekvämt det egentligen är. Fast just nu är det så att jag inte riktigt kan avgöra om det är på väg till migrän eller bara vanlig huvudvärk... känner mig tung i huvudet och jag får ont i bihålorna när jag andas in med näsan... är detta normalt?


Ska nog ta och vila en stund men ska först äta ett äpple och innan jag äter ett äpple vill jag berätta att det var en lugn och trevlig kväll igår... Inte nog med att jag redan hade fått en present från Erik kom han hem igår med ett stort paket till. Jag hade kläckt ur mig förut att jag skulle behöva en sån sak och borde investera i det men nu behöver jag inte tänka på det längre. Thank you baby =)


Nu är det dags för vila.


PS denna låt tycker jag är bra, synd bara att det inte var jag som skrev den =)





en vanlig dag?

Började dagen med att besöka gymmet och det kändes jättebra. Har fått många gratulationer and they keep coming... =)


Blir middag ikväll med familjen och på lördag blir det kalas, så i veckan blir det och handla det måste handlas och ni som kommer... förbered er på lite tävlingar ;-)


Nu är NEO ute med sin nya video - Flower Power Super Girl


It's my birthday

Vilken helg det har varit... från badminton till studentskiva.
Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att lillebror snart ska ta studenten.
Ännu en grej som får en och stanna till och tänka "shit va tiden springer iväg".


Bara för ett år sen firade jag och mina vänner att jag fyllde år och nu är det dags igen.
Känns som att jag fyller år 2 ggr om året, är det några fler som känner som jag gör?




Vad hände med romantiken?


Jag tittade på Ellen DeGeneres Show och Drew Barrymore var gäst och pratade om hennes nya film. De pratade om bla vad som hände med romantiken och att skriva brev, vykort och att lämna små söta meddelanden.


Fick mig och tänka att så är det nu när man lever i den digitala världen. Det skickas mindre sms, det rings allt för sällan utan allt händer på Facebook... man lämnar meddelanden där, man skickar mejl genom Facebook snart kan man väl ringa genom Facebook...


So i have a question...Who killed the romance?


Vad hände med att lämna små lappar med söta ord? Eller små presenter som är roliga och får en och le?  Eller små överraskningar som frukost i sängen..???



Jag kör iaf stenhårt på mina kinderägg =)

1. Överraskning
2. Choklad
3. Present



Sol sol sol

Det är helt UNDERBART och det är nog många som känner som jag gör.
Jag är så trött på vinter, kyla och slask, så våren och solen är mer än välkomna. =)

Nu ska jag snabbt iväg till gymmet och vara där en stund sen blir det nog att åka in till stan och njuta av det underbara vädret.

GÅ UT OCH NJUT

krasch

I söndags bestämde sig min dator för att inte fungera så bra som den alltid har gjort.  Jag som snart ska börja en ny kurs som är på distans...hmm tur att jag får låna Eriks dator så länge...hehe
Vad man är beroende av dator och internet, det är helt sjukt egentligen men jag upptäcker hur mycket annat man får gjort.

Nu är det två män som jobbar  i köket med diskbänken och jag börjar bli lite hungrig. Hmm får bli banan och keso till lunch eftersom jag inte kan använda köket till och laga nått. Man är rätt beroende av ett kök också. Snacka om lyxproblem...hehe

Inte långt kvar nu...five days my friends... five days and then PARTEEEEY =)
I början var det tänkt att vi skulle vara några få personer här eftersom vi inte bor så där jättestort men vi blir ett gäng iaf men det blir superskoj.


Kungstappen

Det där gick ju bra och fick även höra att blodtrycket var kanon. Nu ska blodet undersökas och förhoppningsvis godkännas sen ska jag börja ge blod.

Har du funderat över att ge blod?
Inte?
Hur kommer det sig?

Om du är intresserad av att ge blod klicka HÄR.







Det var nära...

...att fel person skulle representera Sverige i Eurovision. Det var tur att Malena Ernman vann.... =)

Det  har varit mycket om CSR-corporate social responsibilty i mitt liv senaste tiden...eller det känns som så iaf.
Med CSR menas det mer eller mindre att företag tar sitt ansvar i samhället.

Även om jag personligen inte är ett företag så måste jag tänkte på varumärket "jag". Det pratas ju mycket om varumärken hit och dit och att man ska tänka på varumärket "jag" etc. Så jag tänkte att jag ska ge nått till samhället och det är att ge blod. Imorgon ska jag gå och anmäla mig för att börja ge blod.


California

Fem saker jag saknar med Kalifornien:


vännerna



stranden/havet


In and Out


San Francisco


Hollywood





California





Jan Jan

Så här kommer det att låta när Armenien tävlar under Eurovision 2009

 


Life

Jag undrar en sak... hur kommer det sig att det alltid förväntas att den som fyller år är den som ska bjuda på tårta på jobbet, skolan etc? Borde inte det vara tvärtom att den som fyller år ska firas och få tårta och presenter?  


Jag har med åren ordnat födelsedagsfest för mig (och mina vänner) och så länge som jag kan minnas har alla födelsedagar varit helt underbara. Nu när jag fyller 25 år ska det firas stort och troligen lär det dröja tills jag ordnar födelsedagsfest för mig nästa gång igen. Inte för att jag känner mig gammal vilket jag absolut inte känner. Utan tvärtom, jag känner att ännu ett år har gått och jag känner mig bättre och klokare.


Nästa stora fest kommer troligen vara när jag fyller 30. WOW det känds liiiite konstigt... 30? Jag? Om fem år? WOW


Jag har lite mer än fem år dit och när jag är 30 kommer mitt liv se helt annorlunda ut. Inom fem år vill jag ha uppnått detta:


  1. Ha ett jobb inom det jag är utbildad (och som jag trivs med)
  2. Ha rest till NY och till de flesta städer inom Europa
  3. Ha spelat in en skiva
  4. Ha köpt ett hus
  5. Ha familj med man och kanske ett barn

Vad vill du ha uppnått inom fem år?






Talang


Connie Talbot






Oops...

Britney Spears skulle göra klädbyte och glömde att micken var på... OOOPS



You make me feel like dancing

Slumdog Millionaire var bra tyckte jag. Jag skulle nog ge den 3,5 stjärnor av 5.


Nu är det lördag och jag hade tänkt och gå på spinning men måste lyssna på kroppen och vila lite, kanske blir en sväng till gymmet imorgon istället.


Nu är NEOs video äntligen klar och så här blev resultatet:





Slumdog millionaire

Jamal Malik, en 18-årig föräldralös kille från Bombays slumområden och han är bara en fråga ifrån att vinna 20 miljoner rupier i den indiska tv-versionen av"Vem vill bli miljonär?". Men när programmet tar paus arresteras han, misstänkt för fusk. Ingen tror att han, en pojke från slummen, ska veta de rätta svaren.

Desperat försöker Jamal bevisa sin oskuld och går igenom fråga för fråga föratt förklara hur han kunnat känna till alla svar. För varje fråga kommer det fram en fascinerande historia om hans liv på gatorna tillsammans med sin bror, om människorna som korsat hans väg och, inte minst, historien om Latika, flickan han älskat och förlorat. I varje del av hans berättelse finns nyckeln till svaret på frågan han besvarat.


Se trailern här:




Om 30 min ska vi iväg och se på Slumdog millionaire. Jag har höga förväntningar så jag hoppas den är bra.

ge inte upp när det är tufft


Var på spinning 55 min idag och snacka om att det var tufft men gud vad skönt det kändes efteråt. När det är som tuffast gäller det att inte ge upp och då kan jag behöva någon som peppar mig och ger  mig beröm (för att inte ge upp och fortsätta och kämpa) och det fick jag idag av instruktören.


De som inte har provat på spinning så tycker jag att ni ska göra det. Kanon konditionsträning och man mår toppen efteråt. Det som också är bra med spinning är att även om det är en gruppträning så är det väldigt individuellt. Alltså man väljer ju själv hur tufft och hårt man vill köra.


Blev Norra Brunn igår med Erik och det kändes bra och få skratta lite. Samla ihop ett gäng och gå på Norra Brunn... det rekommenderas =)


Det här var sista låten på spinningen snacka om
 att inte ge upp och kämpa in i mål




15 cm

Jag har alltid sagt det och jag står fortfarande för det att min frisörska är världens bästa. Varje gång jag är hos henne så blir jag glad. Hon är så full av energi och hon bara sprutar ut komplimanger. Jag vill ha flera personer som hon på denna jord.


Jag har iaf klippt mig nu och klippte bort 15cm... var långhårig innan och är fortfarande långhårig fast med friskare hår så jag är mycket nöjd.


Ikväll är det bara my and my mans time, middag sen Norra Brunn. Jag har surprise för honom när han kommer hem. Hoppas han gillar det han får och nej, det är inte kinderägg denna gång =)


Vilken frukt är du?

För någon dag sen frågade jag Erik om han var en frukt vilken frukt skulle han vara. Som svar fick jag "kokosnöt - för att den är hård och hårig som en man ska vara". Det tyckte jag var ett bra svar men när jag fick samma fråga tillbaka så visste jag inte riktigt vad jag skulle svara. Är jag en frukt som jag gillar eller en frukt som skulle kunna "representera" mig... som Ali sa så tyckte han att jag var en mango.  


Om jag fick välja så skulle jag kunna vara en fruktsallad ;-)



Vad är du för frukt?

Before




After





Mums

Jag tror att jag har haft en av de bästa helgerna på länge. Det har varit lagom med allting och jag har hunnit med allt från träning till bakning.


Tråkigt att du, Caroline, inte kunde följa med ut men det kommer ju fler tillfällen och då med bara oss tjejer. Vid tre i lördags åkte jag och Erik hem och Emma blev kvar till stängning vilket är kl. 5.  Bra jobbat tjejen ;)


Vid 15 tiden igår åkte jag och Erik till Heron City och lekte lite och avslutade kvällen med filmen "Jakten på Lycka" med Will Smith och hans son Jaden Smith.  


Ny vecka har börjat nu och får se om denna vecka också bara springer iväg. Nu är det dags för lite träning.

Kladdkakan




'

RSS 2.0