Några kcal tips

Det kommer bli mycket onyttigheter under kommande helg så idag var jag på gymmet och brände lite kalorier och imorgon ska jag göra samma sak. Som tur är får jag sällskap av min fina vän imorgon så det ska bli extra kul.

Några punkter att tänka på:

Banan - 101,9 kcal
Äpple -70 kcal

Cheeseburgare från McDonalds - 298,7 kcal
Hamurgare från McDonalds - 250,6 kcal

Coca Cola 33 cl -144,1 kcal
Ett glas vitt vin - 121,5 kcal
Tre dl starköl (5,6%) - 141 kcal 

vill ha

Jag vill ha den HÄR

Fredag den 13e ... vilken dag.

Fikade med en vän som var i Sthlm och jobbade i 2 dagar sen drog jag iväg till jobbet. Efter bara några timmar började jag få ont i min kropp och jag fick ont i magen, hade så ont så att jag inte kunde stå rak i ryggen. Som tur var kunde jag sitta ner men det höll i fram till kl tolv men sen gick det inte. Blev hämtat av killen och han har bäddat ner mig i soffan med världens största kopp med te. Så nu ska jag fortsätta och ligga i fosterställning och med lite tur så kanske jag somnar.

Hoppas det går bra för folket på jobbet nu när de är en man kort och hoppas jag känner mig bättre imorron annars blir det akuten.

God Natt you people

Lite roligt

Har du tråkigt så kan du alltid roa dig själv på den här hemsidan.

www.nattensmess.se



Nu har vi flyttat tillbaka hem

Jag har haft det jättebra hos mina föräldrar men som jag längtat till min egen säng. Just nu är det mycket grejer som ligger framme men jag ska äntligen få sova i min egen säng. Så nu finns det inga fler ursäkter till varför jag inte har varit på gymmet därför ska jag dit imorgon. Nu kan man säga att mitt nya liv har börjat.





Work

När jag var i London i juni för att se Brittan var Ciara förbandet och hon var sjuktbra. Dansade bra och sjöng live. Första gången jag Ciara live var i början av hennes karriär, tror det var 2005/2006, och hon var bra live redan då. Den här låten får mig och vilja gå ut på nån klubb och dansa, dansa, dansa...

 




Funhouse

Älskar den här låten med Pink






She Wolf







går framåt

Nu har vi städat och städat och ska städa mer och sen sätta igång med och måla i köket. Det börjar likna ett hem igen så det känns jättebra. Det får bli en fest sen när allt är klart. =)

Nu är det bara en vecka kvar sen åker vi ( jag och 5 andra tjejer) till Dublin och det ska bli såååå kul. Jag längtar som f*n. Så nu har jag tre pass att jobba sen ledig i 3 dagar sen 4 dagar i Dublin.


Neo Neo Neo... He made it!


Neo kommer att vara med och tävla i Melodifestivalen 2010.

YAAAY!!!








big NO NO

Alla människor är olika och det är jag verkligen glad för. Jag klarar inte av när en människa planerar sitt liv efter sin partner. Hur svårt kan det vara att ha ett eget liv? Så fort pojkvännen/flickvännen ska göra någonting, ja då är det ok att höra av sig till sina vänner för att umgås. Så man slipper vara ensam.

Det är INTE OK!!!

Vad som är OK är att kunna ha tid för sina vänner utan att blanda in pojkvän/flickvän. Självklart är det viktigt att pojkvännen/flickvännen kommer överrens och kan umgås med ens vänner men ibland kan det vara skönt att bara vara med sina egna vänner.

Så big NO NO till dem som planerar sina liv efter andra.







Laddar

Nu har jag varit och köpt nya träningsbyxor och är laddad som f*n, för på måndag börjar det. Ska träna hårt och äta supernyttigt eller ja, nyttigt iaf. Supernyttig behöver jag inte vara för jag vill ju njuta av livet. Jag måste hitta bra musik som jag kan ha i ipoden när jag tränar.


träningsbyxor                                             mjukisar (jag köpte i svart)





fortsättning på drömmar...

Jag verkar drömma i serier. Jag drömde fortsättning av det jag drömde tidigare. Hur ofta händer detta?
Varför kan jag aldrig drömma vidare när det är bra och roliga drömmar? Varför måste det negativa dyka upp hela tiden. Det här är inte OK!!!

Innan jag somnar inatt så ska jag tänka på alla positiva tankar som finns så får vi se vad jag drömmer.

what the hell is a disco stick?

This is fun =)






Drömmar

Jag brukar drömma konstiga drömmar som inte ens går att beskriva. Jag kan lixom inte hitta de rätta orden för att beskriva mina drömmar. Jag vaknade imorse vid 7 tiden och var irriterad på grund av min dröm.

Varför drömmer jag sånt för? Man brukar säga att om man tänker för mycket på en sak så drömmer man om det men jag har inte tänkt en sekund på det som jag drömde om. Ligger det i det omedvetna?

Hmm... mycket märkligt.



Klicka HÄR om ni vill tyda era drömmar.



3

Brittan har släppt en ny video och jag har läst lite här och där att hon är osmaklig. Varför är hon det? Bara för att hon visar hud och dansar lite mer utmanande än vad hon gjorde när hon var 16 år? Varför är det ingen som tycker att Lady Gaga är osmaklig? Är inte hon liiite värre än Brittan? Det skulle också ha varit ok om det hade varit Madonna istället för Brittan...

Hade jag haft Brittans kropp hade jag också visat upp den som hon gör.. eller kanske inte, =)  men alla vet vad hon har gått igenom och hon vill nu visa that she is back in the game.
So leave Britney alone!





RSS 2.0