Italy... here we come

Gröna Lund igår var superskoj ocg imorgon bär det av till Italy. Jag har inte börjat packningen än men det går fort och packa. Lite kläder, pass och pengar.... inte så svårt med andra ord.

Idag var jag och gav blod för andra gången. Det gick bra och alla ni där ute som kan borde ge blod. Man räddar så många liv och det känns bra efteråt när man vet att man har gjort någonting bra.

Nu är det dags för och diska och städa undan lite så man har en ren lägenhet att komma hem till.

See ya

Gröna Lund

Jag blir som ett barn när jag är på Gröna Lund eller på liknande platser. Jag älskar att åka höööögt upp och släppas ner i världens fart. Jag älskar att snurra, snurra, snuuuurrrrraaaa runt runt runt. Jag mår inte illa av det och kan åka hur många gånger som helst. I just LÖÖÖÖV it.

Så på måndag blir det Gröna Lund för min del. =)








NEO

EEEEOOOO... NNEEEEEOOOO...


 

Det är 60 000 personer i publiken och han får hela publiken att dansa


 







Italy

Nu är det inte långt kvar... om 5 dagar åker vi till Italien.
Två dagar vid kusten, Terracina, och tre dagar i Rom.


Äta gott,
Dicka gott
Må gott





Catalina Island

Istället för Hawaii så tror jag att det blir Catalina Island. Har varit där förut och det är hur fint och underbart som helst. Kanske inte lika fantastiskt som Hawaii men det är mycket närmare från OC till Catalina än till Hawaii och dessutom mycket billigare. När jag åker till Hawaii vill jag stanna där i minst 2 veckor för att kunna njuta av alla öar som finns där ute.

Med andra ord vill jag att resan ska se ut så här:

New York - Las Vegas - OC - Catalina Island - lite överallt i Cali


Se själva hur fint det är i Catalina Island









Så här såg det ut sist jag var där

Hoppar från klippor






drömma om Cali

Jag drömmer och drömmer och kommer att fortsätta och drömma.

Jag vill åka tillbaka till USA och tillbaka till Cali. Så jag har kommit på en jättebra plan. Nästa sommar så blir det antingen att åka från Sthlm till New York till Las Vegas till lite runtom i Cali eller så här, från Sthlm till Cali till Las Vegas till Hawaii.

Så egentligen står det mellan New York och Hawaii. Skulle vilja vara i Hawaii i minst en vecka...så beroende på hur mycket tid jag kommer att ha nästa sommar kommer att avgöra hur min resa kommer att se ut. Men till Cali blir det vilket fall som helst =)

Nu ska jag forstätta och drömma.





Jag bara måste få vara social

Tidigare i mitt liv trivdes jag med och vara själv. Resa själv, handla själv, shoppa själv, cykla själv, träna själv, promenera själv, vara själv under ledigheter och bara vara... Men detta verkar har förändrats för jag känner mig konstig när jag är själv. Vill inte gå på stan själv, vill inte handla själv, vill inte vara ensam när jag är ledig från jobbet... varför det kan man undra?

Jag har länge funderat på vad detta kan bero på och jag har kommit på ett svar. Det är att jag har rätt mycket tid för mig själv och mina tankar när jag jobbar. Oftast jobbar man själv och det är inte alltid människor runtom en som är eller snarare vill vara sociala och jag anser mig själv vara en social person. Så det är inte så konstigt egentligen att jag inte vill vara själv privat. Jag måste få prata och vara med folk. Jag bara måste få vara social.





 

vill ha tillbaka min vän

Verkar inte gå så bra för min dator. Får hålla tummarna på att jag snart får tillbaka min vän hel och fin =)
Jobbar tredje natten nu och det går jättebra. Dessutom är det inte långt kvar tills jag åker till Italien. Ska bli så kul och få se Rom och vila på stranden vid kusten =)

Såg på filmen Taken... den var grymt bra. Action genom hela filmen och jag gillar det. Så se den =)

Update

Datorn är lite sjuk. Den är på behandling. Förhoppnigsvis så blir den helt frisk. Jag tror på läkaren och hans kompetens.

Förövrigt så har jag snart "helg" men tyvärr så jobbar jag när alla andra har helg. Men det gör inget för snart bär det av till Terracina och Rom =)

Nu är rasten slut och jag ska återgå till arbetet.

RSS 2.0