Winter Jam

Igår var jag på Stadion och kollade på Winter Jam och det var rätt häftigt och se de modiga killarna som vågar göra alla trixen. Jag har aldrig stått på varken skidor eller snowboard så jag vet ju inte riktigt hur det känns att stå på bräda därför blev hela miljön på Stadion rätt häftig för mig.

Sen fick vi se lite cross och massa häftiga konster. De där killarna är bra modiga som vågar sig på såna livsfarliga hopp.

Se mer om Winter Jam HÄR.









Fredag

Jag säger som många andra... Äntligen är det fredag =)
Jag har varit ledig hela veckan och bara varit hemma därför är jag mer glad att alla andra snart är lediga. Dessutom kommer Elin ikvälll och tittar på idol med mig och det betyder godis, popcorn och cola ikväll (iaf för mig)...MUMS som Maria Montazami säger.

De senaste dagarna har jag haft konstiga med roliga drömmar. Som inatt till exempel, jag drömde att jag badade med delfiner, är inte det underbart?

När jag var i Catalina Island, USA, i somras så såg vi delfiner som simmade längs med båten och bara lekte. Jag kände mig som ett litet barn som var överlycklig. Vilken underbar känsla det är och tänk dig då att simma och bada med dem.

Jag spelade in delfinerna och när jag har klippt ihop det lite så ska jag visa er. =)




Omslagsflicka

I januari det här året tog jag examen i Media och Kommunikation. Samtidigt som jag pluggade sista terminen hade jag också ett heltidsjobb. 

Jag jobbar kvar på mitt heltdisjobb men söker nu jobb inom det jag har utbildat mig till. Jag har under året sökt jobb inom kommunikation men det är nu på senare tid som jag har varit lite mer aktiv. Dels för att det inte fanns så mycket jobb förut och dels för att jag nu är redo att jobba med det jag VILL jobba med vilket är kommunikation, information, marknadsföring och PR.

DIK, som är ett fackförbund med 21 000 medlemmar, ringde mig för någon vecka sedan och ville intervjua mig och så här blev resultatet:

KLICKA HÄR 


Dessutom fick jag äran att vara omslagsflicka för DIK Forum =)


 





Från sugar scrub till att dricka kaffe

Jag är och kommer alltid att vara en tedrickare, men det hände nått konstigt för ca 2 veckor sen. Jag vaknade och var sugen på kaffe. Jag? Sugen på kaffe? What the ****.

Så nu sitter jag och dricker kaffe och tycker det är gott.
Finns det någon smart förklaring bakom detta?

Min teori är detta:

När jag fyllde år så fick jag Chokladskrubb (finns kaffe i ingrediensen) som jag då använde för första gången ca 2 veckor sen. Det kan ju vara så att kaffet som finns i skrubben framkallade ett sug efter kaffe..?



 

 


Papapapa pappa Oooh oohh OooOoh Ohoh

Både jag och Erik gillar 2 1/2 män och brukar titta på det på kvällarna innan vi lägger oss men grejen är den att Erik på riktigt störs sig på Alan. Under ca 30 min så har Erik hunnit säga "ÅÅhhh Alaan, han är sååå jobbig, jag vill bara slå ner honom" i ca 5 ggr.

- Ja men älskling, det där är inte på riktigt, han spelar ju en roll.... och det är det som är meningen, Alan ska vara jobbig. hahaha


- Men Charlie spelar mer eller mindre sig själv, så Alan gör det säkert också.

- Ja då är det synd om Alans vänner om de tycker att han är jobbig och det är tur att du bara ser Alan 30min /kväll. Eller så får du helt enkelt sluta titta på 2 1/2 män.

- Nä men det går inte, jag gillar ju 2 2/1 män.

- Ok! =)







Tackar

För ca 1 år sen så kraschade min dator och jag som brukar vara duktig och spara på viktiga dokument hade såklart missat göra det denna gång och många viktiga saker bara försvann. =(

Bland annat var det en kommunikationsplan som jag hade skrivit och jobbat på som tyvärr försvann. Så jag hoppades på att min gamla lärare på universitetet skulle ha kvar den någonstans så jag chansade och frågade henne och gissa vad..? Det jag hade skrivit fanns kvar på skolans server...wiihooo =)
 
Så jag tackar min gamla lärare för mailet med kommunikationsplanen  =)





Spänning på ICA Kvantum Värtan

För två dagar sen var vi på ICA Kvantum Värtan och nått väldigt konstigt hände.
Vi skulle dra genom vår ICA-kort i en apparat där man ser vilka nyheter och vilka rabatter man har. Så när vi ska gå in så går en man ut med vagnen full med mat. Han bara traskar ut och jag tittar på Erik och säger:

- Har han betalat eller gör han en fuling nu?

Samtidigt springer tjejen i kassan efter honom och jag trodde att ja men nu stoppar de honom, men så var det inte.

Tjejen i kassan trodde att killen hade glömt sitt kort i kassan, men det kortet tillhörde en annan kund.

Så killen bara fortsätter och går ut...

När tjejen i kassan kommer tillbaka så frågar jag henne om killen hade betalat och hon hade ingen aning.

Sen fattar alla att killen hade gått ut med en vagn fullt med varor utan att ha betalat.

Några av de anställda (bara tjejer) och Erik (som ska vara beskyddande) sprang efter för att leta efter honom men killen var snabb som blixten. Nu befinner han sig säkert i Estland eller Lettland....






RSS 2.0