The other guys

Vanligtvis när jag står och väntar på bussen på natten så är det alltid minst tre taxibilar som stannar vid mig och frågar om jag ska ha taxi.

Mitt svar är alltid:

- Jag står vid en busshålsplats av en anledning, hade jag velat ha taxi hade jag suttit i en och inte stått och läst en bok eller tittat i min mobil.

Det var lite annorlunda igår, det var en skåning som stannade vid mig och var pratglad. Först var jag väldigt kort mot honom och tänkte vad är det här för lirare men han var rätt rolig faktiskt. Så jag skämtade med honom tills bussen kom. Skåningen var i Stockholm för nån konferans och var väldigt glad att vara i Stockholm så därför gick han runt och sa hej till allt och alla inklusive mig.

Ikväll blir det som sagt bio och det blir "The Other Guys"


Men nu är det dags för lite städning och matlagning.

Trevlig helg på er alla!


Äntligen

Äntligen har jag fått sova ut och det var väldigt skönt kan jag lova. Jag sov inte så många timmar men jag slapp grannens sjungande. Erik var över och knackade hos grannen i måndags och han var borta i 20 min. Så det är nog bäst för henne att hon inte sjunger igen för annars är det väldigt och då menar jag väldigt tråkigt för henne.

Det var ett tag sen jag var på bio nu så imorgon tror jag det blir biodejt med Erik. Frågan är bara vad man ska se... finns det nått bra där ute nu?

Men viktigast av allt, på lördag är det tjejkväll med utgång. Det var inte direkt igår som jag var ute. Sist jag var ute och festa var när vi var i Las Vegas i början av augusti. Så det ska bli roligt och gå ut och dansa, dansa och daaansaaa =)


Vill känna lugnet

Jag har hängt efter med uppdatering här på bloggen men det är för att jag inte har fått tillräckligt med sömn så jag har varit hur trött som helst. Jag ska jobba två nätter till sen blir det några dagpass sen min vänner blir det fyra lediga dagar. =)

Då bär det av till Jämtland, där min underbara sambo är född och uppvuxen. Det ska bli så skönt att komma bort från all stress och störiga grannar och bara känna lugnet. Vi ska bara umgås, äta, dricka och ha det gott, som jag längtar =)

Nu kallar sängen.

Natti Natti


Grannfejden

Vilken helg det har varit. De senaste 4 dagarna/nätterna har nog varit de jobbigaste på många sätt. Det har varit hur mycket som helst på jobbet och när jag har kommit hem för att sova och vila ut så har min granne väckt mig med hennes sjungande/skrikande.

Lördag natt/söndag morgon somnade jag vid 8 tiden och vid 10.30 blir jag väckt av att grannen sjunger. Det var droppen för mig. Jag gick och knackade på... igen. Jag var där för några månader sen och pratade med henne men hon verkar inte fatta riktigt. Så jag gick dit igen och pratade med henne men hon verkar inte riiiktigt fatta nu heller.

Hon säger att hon jobbar med detta och hon måste sjunga upp. Jag hade förståelse i början men nu blir jag bara arg. Om hon måste sjunga upp för jobbet så kan hon göra det på jobbet. Hon tar ju jobbet hem och nånstans måste hon förstå att hon måste ta hänsyn till sina grannar. Eller så kan hon hyra lokal, mitt förslag var att hon kunde göra det nere i tvättstugan. Ja men då blir det konstigt om nån kommer ner för att tvätta säger hon. Men haaalllåååå... alla i detta hus har redan hört dig sjunga så vad är problemet?

Dessutom skiter jag fullständigt i det. Jag kommer inte hem kl 6 på morgonen och väcker henne...eller? Jag kommer inte hem och börjar sjunga och lyssna på musik ja you name it.

Nästa gång ska jag gå förbi hennes dörr och plinga på dörren och springa bort sen får vi se om hon tycker det är roligt. Eller lägga något som stinker i hennes brevlåda. Eller har ni läsare några bra förslag på vad jag ska göra för att ge igen? Kanske ringa Robert Aschberg kanske? hehehe







Stolt

Jag är så stolt över mig själv. Tro eller ej men jag tog mig till gymmet imorse efter jobbet. Det var jag och en person till där vid 05.30 tiden. Sen vid 06.00 tiden började det komma fler personer, 90% var kvinnor =)

Jag hann även träffa Erik en stund innan han åkte iväg...igen. Mycket resande för hans del denna månad.

By the way, så sjunger min granne IGEN. Det bara ekar i huvudet på mig. Tur för henne att jag är vaken och att hon inte väckte mig.





Träning kl 05.30 efter 10h jobb

Sitter nu på jobbet och dricker te. Jag har 6 timmars jobb kvar... det kan låta tufft, vilket det är tro mig, men vet ni vad som är ännu tuffare?

Jo, jag har tagit med mig träningskläderna och tänkte gå och träna efter jobbet. Det är iaf planen och om jag fullföljer planen så kommer jag vara sååå stolt över mig själv.

SATS på Hötorget öppnar kl 05.00 så vi får se hur mkt folk det kommer vara där vid 05.30 tiden =)


Intressant dag

Onsdag var en rätt så intressant dag. Först träffade jag på en person jag verkligen inte ville träffa men jag klarade mig undan. En annan grej var att en man klev på bussen och gick bakåt och sen vände han och gick framåt igen och då hade hans jacka åkt upp så man såg hans pistol. Hmm... under cover? ja då döljde han det inte så bra =)

Sen vann jag några få kronor på triss.. woho =)





No Comments

Idag var Pearl här och vi fotade lite och hade roligt. Får lägga upp bilderna en annan gång. Kan iaf säga att jag inte var brunett på många av bilderna. =)

Sen provade jag faktiskt "DanceAerobic" på SATS vid Hötorget och det var sjuktroligt. Jag kommer lätt att gå på det passet igen =)

En sak som jag stör mig på är när folk inte visar hänsyn. Tex när man åker tunnelbana så är det väl självklart att man låter folk stiga av innan man kliver på. Eller?

Salen vi skulle vara i under passet var upptaget. Det var ett annat pass som höll på avslutas. Så dessa personer som var i salen måste lämna salen och göra plats för oss andra... visst? Men varför står folk då precis framför dörren och har bråttom in? Varför kan man inte låta folk lämna salen sen kliva in?

Sen tittade jag ju på fotbollen som många andra och jag behöver inte säga mer.

No comments!



Fääärdiiig kooom och tooorka miiiig

Det här är nog inget för känsliga läsare och det här är inte likt mig att prata om det här ämnet MEN jag måste ta upp detta.

Jag skulle gå på damtoaletten på jobbet och ser att det är någon som har lämnat fartränder efter sig... inte lite heller.

Då tänkte jag:

"Men vad f*n, nu måste jag borsta bort fartränderna så inte nästa person tror att det är jag som har lämnat dem".

Vad är det för värld vi lever i? Ska det behöva vara på det här viset att vi andra ska börja borsta bort andra människors fartränder?

Vuxna människor liksom, hur svårt kan det vara att torka, plocka, borsta fartränder efter sig???

Ja, ni kanske tänker varför jag inte tog en annan toalett, jooo för att det fanns ingen annan. Den ena var upptagen och den andra hade trasig lampa.

Det som saknas är "FÄÄÄÄÄRDIIIIG, KOOOM OCH TOOORKAAA MIIIIIG!!!"



Kaos i mitt huvud

Ojojoj vad bråttom det är. Jag skyndar mig och borstar tänderna samtidigt som jag tar på mig skorna. Tittar på klockan och ser att det börjar bli kl 16.00 och jag börjar jobba 16.30. Aaaahhh brrråååtttoommm..... jag skyndar mig, låser dörren efter mig och skyndar mig ut. Går ca fem meter och tar fram mobilen för att se vad klockar är och för att sätta på lite musik. Jag stannar till och tittar på klockan igen...va? är det sant? Jag titttar på min klocka på handen också för att försäkra mig om att kl inte alls är 16.00. Klockan ju bara 15.00...meeeeeen vad irriterande.

Så nu sitter jag här och dödar lite tid innan jag ska åka iväg till jobbet...för andra gången idag. Verkligen bra start på dagen hehe =)





Kaos

Måndag känns som fredag, tisdag känns som torsdag, onsdag känns som söndag, torsdag känns som lördag, fredag känns som att det är dags att vara ledig....

Så där kaos är det i mitt huvudet när jag jobbar nätter, har noll koll vad det är för dag. Idag är det måndag och det känns som att det är fredag bara för att jag jobbar sista natten och kommer vara ledig tisdag och onsdag vilket innebär att jag har helg då.

Hmm... jaja jag låter det vara kaos i mitt huvud och är glad att det är sista natten och att jag snart är ledig i två dagar. =)


Dermalogica

Oj oj oj vad det var svårt att kliva upp idag. Helt ärligt så är jag inte så sugen på att jobba inatt, det känns som att det kommer att vara en lång natt inatt också, men har jag nått val? Nej, det har jag inte... :P

Jag har iaf köpt nya ansiktsprodukter till mig. Tänkte prova på Dermalogica, det ska tydligen vara jättebra och jag behöver något jättebra. Luften på jobbet är inte det bästa och det börjar bli kallt ute så då måste jag ta hand om hyn. =)

Nu är det dags för frukost, smoothie och ägg + persika...MUMS!!!





Låååång natt

Åh fy f*****n vilken låååång natt. Mina fötter gör ont, magen var tom som nu har fått smoothie och jag borde vara dödstrött men det är jag inte. Eller jag är ju trött men sitter här med datorn och tvn på vilket jag aldrig brukar kunna göra då jag jobbar nätter eftersom jag har Erik att ta hänsyn till. Nu när jag är ensam hemma så gör jag sånt som jag annars inte kan =)

Nu ska jag lägga mig på soffan och somna till Ugly Betty.

natti natti


Bildbevis på när jag åker hem från jobbet...kl. 05.40





Fredagsmys

Tjejerna och jag hade det jättemysigt igår med massa godsaker, Idol (rätt person åkte ut) och självklart singstar. Nu sitter jag här och har precis ätit frukost efter ett besök på gymmet. Har också bokat in mig på pass till nästa vecka. Har äntligen hittat motivationen igen vilket känns helt underbart.

Jag börjar mina nattpass inatt så nu ska jag bara ta det lugnt och inte göra annat än slappa.
Gjorde mig en god smoothie till frukosten =) Det blir smoothie till mellanmål på jobbet, det är nog det bästa att äta/dricka när man jobbar nätter.

Det här fina glaset jag har fått då jag har givit blod, bara så ni vet =)






Very Sexy vs Pink

De som känner mig vet att jag älskar parfymer. Har rätt många i badrumsskåpet, har så många att Erik inte får plats med nått i skåpet... hehe =)

Under fyra år har jag använt en doft från Victoria's Secret, Very Sexy, som tog slut igår. Helt ärligt så var jag liiiite less på den doften och behöver lite paus från den. Så nu har jag gått över till en annan doft från Victoria's Secret som heter Pink och jag bara älskar denna doft.


Toppnot, huvudnot:
Toppnoten är det som ska väcka intresset, få en att piggna till och bli nyfiken. Exakt vad det är behöver inte kännas igen. Toppnotens uppgift är då att ge näsan "något att arbeta med" tills basnoten börjar lukta gott.

Pinks toppnot:
Begamott, mandarin, gröna blad, lila löv, artemesia.

Mellannot, hjärtnot:
Parfymens mellannot är det som följer på första intrycket. Mellannoten samlar ihop och rundar av och ger parfymen den typiska karaktär som sorterar in den i en doftfamilj - citrusdoft, blomdoft, orientalisk o.s.v. Mellannoterna är också de doftämnen som luktar mest olika på olika människor

Pinks mellannot:
Freesia, liljekonvalj, neroli, pion.

Basnot, lägstanot:
Sist kommer basnoten - parfymens eftersmak som är tung, stabil och betryggande. Effekten är lugnande och avslappnande intill förslöande och tyngande.

Pinks basnot:
Sandalträ, veriver, mysk, vanilj.


                       




The Social Network

Igår var jag och såg på förhandsvisningen av filmen "The Social Network". Jag hade inga förväntningar, jag menar, en film om Facebook, vad skulle man förvänta sig? Men filmen var heeelt ok. Ingen film jag skulle betala för att se på bio dock, men jag skulle absolut kunnat tänkt mig hyra filmen. Det fanns några få scener i filmen som var roliga som gjorde att hela biosalongen skrattade. Sen var det extra roligt att se filmen för min väns pappa har varit med och jobbat på filmen, hans sista film innan han gick på pansion. =)

Filmen i sin helhet får tre smileys av fem av mig.

 

Facebook grundaren: Mark Zuckerberg





Äntligen

Äntligen har jag kunnat besöka gymmet. Det blev spinning och bålträning och det känns hur bra som helst. Nu när jag har läst på och förstått hur mag- och ryggmuskler hänger ihop så är det mycket lättare att träna bålen. Jag är så peppad nu... dessutom har jag använt min nya sportbh för första gången. Den är klart värd sina 549kr =)

Triathlon 2011 here I come



True Blood

Innan jag åkte till USA så hjälpte "Pearl" mig och fixade TrueBlood på min telefon så jag skulle ha nått att göra under flygresan. Men för att vara helt ärlig så tittade jag bara på två avsnitt sen glömde jag såklart att jag hade serien i telefonen. Det är egentligen inte så konstigt för jag var i Kalifornien med min man och mina vänner så självklart att jag inte skulle titta på serier när det fanns så mycket annat spännande att göra.

De senaste dagarna då jag åkt rätt mycket buss började jag att titta på serien igen och denna gång fastnade jag. Det var tänkt att skulle lägga mig tidigt igår men det slutade med att låg och tittade på alla avsnitt från första säsongen så jag somnade kl.04.30. Nu är jag fast på riktigt så jag måste be "Pearl" att fixa andra säsongen till mig. =)






Män kan visst göra fler saker samtidigt

När jag satt på bussen (på väg till Elin) så tittade jag ut genom fönstret. Då ser jag en kille som cyklar samtidigt som han läser en bok... och vem har sagt att män inte kan göra fler saker samtidigt??? De kan bara de vill eller hur?

Nu blir det Mums-Bums té med grädde...

Ok! Måste erkänna, har nog blivit lite beroende av Mums-Bums té. Påsen är snart slut trots att jag köpte det för knappt två veckor sen. Det är ju sååå GOTT =)

"Mums-Bums. Svart te, kakao, samt arom av choklad och grädde". Inte konstigt att påsen snart är slut...hehe

Måndags aktivitet


Några bilder från i måndags =)

Lite reklam för restaurangen













Bra ont

Jag och grannen var på Ica och handlade lite godsaker till på fredag och sen fick jag lite massage av henne. Eller lite och lite, en ordentlig rygg/axel/nack massage. Jag har ju problem med det så det känns hur underbart som helst när jag får massage. Det gör ont men det är bra ont, det känns bra efteråt då musklerna känns mer avslappnade.

Så nu ska jag vila en stund med Mums-Bums té och filt, sen blir det att åka till Elin. Det blir myspys hemma hos henne =)



Who was naked..?

Om det är nån som har missat det här så måste ni se det nu... sååååå roligt =) hehehe

Who was naked?
Daddy and mommy.
What happened?
Daddy and mommy was naked.. and YOU.. you're in trouble and you're in trouble...both of you're.....


HAHAHAHA JAG DÖÖÖÖÖÖR!!!!!!







Mums vad gott det var med...

Jag, Pernilla och Elina käkade på Vapiano idag efter jobbet och det var första gången på en månad som jag åt pasta. Mums vad gott det var, nästan så att jag slickade tallriken. Förutom god mat hade vi supertrevligt, så det ska vi göra om tycker jag.

Måste erkänna att jag har ätit 2 st kanelbullar idag och jag som ska vara nyttig och hålla mig borta från sånt, men idag var min "söndag" så jag unnade mig lite onyttigt så imorgon börjas nyttigheterna igen.

Nu ska jag dricka Mums-Bums té... gud så gott =) och mysa med Erik... gud så mysigt =)




Kanelbullens dag

Alla ni som har missat så är det Kanelbullens dag idag. Om ni undrar varför Kanelbullens dag finns eller hur länge den har funnits så kan ni läsa mer på: http://www.kanelbullensdag.se/






Busy week but a good week =)

Nu har Maria varit här och vi har pratat en massa strunt, spelat gitarr och sjungit. Nu kan jag lova att jag har givit igen på grannen... det blev lite ABBA på singstar också. =)

Jag gillar när jag har upptagna dagar och jag får lite kvalitets tid med mina vänner. Kommande vecka är en sådan vecka. Imorgon blir det middag med Pernilla och Elina (kommer att äta pasta första gången på 1 mån), tisdag ska jag fika med Alina, onsdag ska jag träffa Elin, Johanna och förhoppningsvis Maria (en annan Maria). Torsdag ska jag umgås med min underbara sambo och på fredag är det tjejkväll med många fina tjejer sen är det nattsjobb igen som gäller.

Jag måste säga att jag är tacksam och glad att jag har så många fina vänner i mitt liv. Var och en av er betyder jättemycket för mig...bara så ni vet ;)


Förresten, GRATTIS på födelsedagen Alina =)



Gäääsp

Får man van vara så här trött? Blev inte många timmars sömn igår.
Kl. 01.30 kom jag på att vi hade köpt tre trisslotter.

Jag: Åhh just det, vi köpte ju trisslotter...ska vi skrapa dem nu?
Erik: Hmm kommer du kunna sova annars om vi inte gör det?
Jag: Nej!
Erik: Ok då, gå och hämta dem.

Men tyvärr så blev det ingen vinst denna gång heller. Fast det är ok, vi har ju tur i KÄRLEK istället =)


Triathlon

Jag har alltid velat testa triathlon och de här senaste dagarna har jag verkligen tänkt på att det skulle vara riktigt häftigt och ha testat på. 

Det finns en gren inom AXA Stockholm Triathlon som heter "Super-sprint" vilket innebär:

  1. Simning - 400 meter
  2. Cykling - 10 km
  3. Löpning - 2,5 km

För att vara med för första gången så borde inte detta vara ett problem. Jag ska nog ha det som mål, att vara med och tävla nästa år.





Svullet öga

Jag hade tänkt åka in till stan och gå runt lite på min lediga fredag, men jag vaknade med ett svullet öga.
But WHYYYY??? Först axeln, sen ryggen och nu ögat? När ska det här sluta?
Istället för stan fick det bli tvättstugan, det är alltid trevligt med rena kläder speciellt för Erik som ska åka bort.  =)

Ikväll blir det myspys, imorgon blir det jobba, får se om jag orkar med utgång men annars blir det mypys med min familjen. Söndag ska jobbas men på kvällen ska jag och Maria vara kreativa har vi bestämt.

Vi hade ett band när vi var yngre, vi skrev låtar, spelade gitarr och dansade. Vi levde verkligen i en bubbla och vi hade sjuuuukt roligt. Nu är efter ca 10 år så ska vi va ta in oss i bubblan igen och ha sjuuukt roligt igen. Jag längtar som bara den =)

Idag är det mjukisdagen för mig. Mjukiskläder hela dagen låååång.

Nu är det dags för mina bålövningar, måste bygga upp ryggen och magen från noll.




RSS 2.0