Jag är sååå redo

Jag har läst hela min tidning om träning och är så peppad, iaf mentalt. Om ca 1 vecka flyttar vi tillbaka till vår lägenhet och då börjar också mitt nya liv med träning och kost på riktigt. Att jag är mentalt redo är nog supervitkigt för då vet jag att jag inte kommer att ge upp. Jag ska och kommer att nå mitt mål.

Eftersom det är oftast (nästan alltid) Erik som lagar maten hemma har jag lyckats få med honom i den nyttiga banan. Vi ska planera i förväg vad vi kommer att äta under veckan sen åka iväg och handla för veckan. Jag har fått och hittat massa tips till nyttig och god mat som är bra då man tränar hårt (för det kommer jag att göra).

Under de första veckorna kommer jag att köra hårt med att inte äta godis och inte dricka alkohol. Dricka alkohol har jag iof inte gjort på länge så det kommer inte att vara några problem. Godiset (chokladen) däremot kan bli lite tuffare men jag är ju fruktoman så får äta frukt istället bara jag får tugga på nått.

Några bra tips på bra träningsmusik?




Ikväll blir det middag hemma hos Eriks syster och hennes sambo. Kommer också att få träffa Eriks söta mamma igen och även för första gången hans mostrar. Så det ska bli spännande.

Trevlig helg på er alla!!!



Ska bara vara...

Det gick snabbt och smärtfritt att ge blod så nu känner jag mig mycket nöjd.

Så här kommer min kväll att se ut:


1. Skjutsa Erik till Sundbyberg

2. Läsa mina tidningar om Träning och få inspiration

3. Titta på Rosa Bandet-galan kl 20.00 på 3an

4. Titta på Debatt kl 22.00 på 1an som kommer att handla om plastikkirurgi

5. Hämta Erik från Sundbyberg



Vad är plastikkirurgi för dig?







Ge blod

Nu är det dags igen för mig att ge blod. Denna gång hade jag tänkt att prova ett nytt ställe så jag tänkte åka till Skanstull. Alina har tidigare jobbat där så hon kommer att följa med mig dels för att hålla mig sällskap och dels för att hälsa på gamla arbetskamrater.

Har du funderat på att ge blod? Det är väldigt enkelt, det går fort, du räddar liv, man kan fika där innan och efter man ger blod och dessutom får man fina presenter.

Gå in på www.geblod.se och läs mer.






I have a surprise

När man jobbar natt så hinner man inte ha ett liv. Man vaknar rätt sent och det man hinner med är att duscha, göra iordning sig, äta och sen åka iväg till jobbet igen. Ikväll var det tänkt att jag skulle gå på afterwork med några men jag kände att jag hellre ville måla lägenheten med min man. Vi får tid att umgås med varandra och dessutom göra lägenheten fin tillsammans.

Jag tycker det är viktigt med små överraskningar ibland när man är i ett förhållande. Det behöver inte vara stora grejer. Det kan vara allt från lappar med fina ord till en röd ros till ett sms man inte förväntade sig. Det gör förhållandet mer spännande och rolig.

Jag har en liten surprise för min man, hoppas han blir överraskad och glad. =)

Nu blir det och möta upp honom och köpa lite Thai mat sen måla väggar.


~ Arrivederci (som Brad Pitt säger i Inglorious Bastards)






mm luktar gott

Jag har köpt ett nytt schampo som jag använde idag. Det luktar sååå gott och håret känns så mjukt. Jag brukade använda samma märke när jag var yngre när jag simmade mycket. Så jag får många fina minnen tillbaka.

Nu är det slut på rasten och ska ner och jobba.

Ha en fin kväll alla ni där ute =)


Jag vet inte om det är en killgrej eller bara att vissa inte bryr sig

Jag somnade kanske vid 7 tiden och vid 10-11 tiden kommer min storebror in i lägenheten och kommer in i mitt rum och i princip skriker HEJ till mig.

Men haaalllååååå... ser du inte att jag sover? Du vet ju att jag har jobbat natt varför gör du detta?

Hans svar var: Jag ville se om någon var hemma.

Ja, du såg att jag låg och sov. Var du tvungen och HEJA på mig också????

Grr... jag har inte sovit bra de senaste nätterna eller ska man kanske säga de senaste veckorna. Det kanske förklarar ringarna under ögonen. =/

Thank god for makeup. =)





What the *piiip*

Ni har säkert läst eller hört eller till och med sett detta. Helt sjukt va?
Kolla in det här:





Det här klippet kanske förklarar lite mer:




Mind control


Huvudvärk som är på väg till och bli migrän? Det hoppas jag verkligen inte. Ska jobba 2a natten nu av 3 så jag får verkligen inte få migrän. Mind control people... mind control.

Trappor

Tro eller ej men hur trött jag än har varit i benen så har jag tagit trapporna upp till plan 5. Känns sjukt bra och ska fortsätta med det här. Den lilla förändringen kommer att göra stor skillnad.



Vardagsmotion

Nu har jag börjat med en ny grej på jobbet. Har börjat ta trapporna upp till plan 5 från plan 0. Lite vardagsmotion  eller vad man nu skulle vilja kalla det. Efter 10h pass så tror jag att det kommer att kännas i benen. Funderar på att köpa vikter som man kan ha runt fötterna. Det finns olika vikter men jag funderar på 0,5kg eller 1kg på varje fot.

 Check these out



I'm alive

Jag är helt kär i den här låten.





Leka modell

Jag och Pernilla Z. var ute och fotade lite för någon vecka sen. Hon fick träna på att fota och jag fick leka modell. Här är några bilder.

















mOnEy



Jag kom på en låt som passar in bra till idag då där är löning. =)


It's all about the money







Förvirrad och orolig...sjukt söt

När jag kom hem imorse kl 06.00 åt jag en macka och drack juice och tittade lite på tv. Eftersom att jag var superduper trött somnade jag självklart på soffan. Efter 1h kom Erik ut från rummet förvirrad och orolig och undrade varför jag låg på soffan och inte i sängen. Han hade vaknat och jag inte var bredvid och han hade ringt 3 ggr och jag hade inte svarat. Så ja, han hade blivit orolig... Oops...sorry baby =) han är iaf sjukt söt när han är förvirrad och orolig. =)

Lönen har kommit. HALLELUJAH!!! Det får mig och tänka på hur fort tiden går. Som i sin tur för mig och tänka på gamla minnen etc. Därför postar jag med det HÄR.

Nu är det dags för frukost och sen åka in til stan. Trevlig helg på er alla.

Ett stort mål att uppnå

Fastän jag har sovit 8h så kände jag mig bakis när jag vaknade. Människan är inte gjord för att jobba natt och dessutom inte i 10h, men man gör ju det bästa av situationen. Bara en natt kvar nu och har en känsla av det kan bli roligt att jobba inatt. =)

Jag har ett mål... ett stort mål att uppnå. Därför har jag också delmål. Det stora målet är att jag ska... håll i er nu... jag ska gå ner 8kg till sommaren 2010.

Delmål 1: Gå ner 2 kg till nyår.
Delmål 2: Gå ner 3 kg till min födelsedag.
Delmål 3: Gå ner 3 kg till sommaren.

Det kanske inte låter så tufft och att det borde vara enkelt att gå ner 8kg till sommaren, men jobbar man natt så blir det tyvärr mycket svårare. Jag vill tänka långsiktigt och inte ändra allt på en gång utan jag vill ta mig sakta men säkert framåt. 

Hela den här processen tänkte jag börja med om ca 2 veckor då jag troligen är frisk och har flyttat tillbaka till vår lägenhet. Jag kommer även att göra ett träningsprogram och funkar det så kan jag dela med mig till de som vill prova på mitt program. Har fått massa tips och förslag från en personligtränare också så detta ska gå.

Beach 2010, here I come.

 


Längtar

Nu är det inte långt kvar tills jag får åka hem och äta en macka och dricka te och sen lägga mig och Zzz..... 

Det är en natt kvar att jobba sen blir det två dagars ledighet. Eller ledigt och ledigt, det är tänkt att vi ska börja måla väggarna i rummet och i köket så det blir klart samtidigt som badrummet.

Längtar tills allt är klart och man bara kan njuta av ledigheten och av en ny och fräsch lägenhet. =)

Lovar att det blir fest också när allt är klart.

Tjoho


Starbucks kommer till Sverige

Äntligen är det dags för Starbucks att komma till Sverige. Så många gånger man har suttit och diskuterat med vännerna om varför inte Starbucks kommer till Sverige men nu är det alltså dags. Frågan är hur dyrt det kommer att bli för jag har lite svårt och tro att det skulle vara lika "billigt" som i USA.


Klicka HÄR för att läsa mer.




RSS 2.0