Vilken torsdag

Oj oj oj vilken dag/natt och än är det inte över.

Har idag fått en otrolig rolig nyhet och det bjöds på godsaker på jobbet. Kan det liksom bli en bättre torsdag?

 


Perfekta träningen för mig

Jag tog mig till gymmet idag. Det blev spinning och armar. Det är så fruktansvärt skönt med spinning, det är verkligen den perfekta träningen för mig. Egentligen hatar jag ju och springa, det är mkt därför jag ska vara med i Vår Ruset och Blodomloppet, bara för att pressa mig själv och göra något jag vanligtvis inte skulle göra. Så nu är det inte långt kvar till dessa lopp. Vilket också innerbär att det är juni månad nästa vecka. Hur sjukt är inte det? Tiden springer iväg foooort men det betyder också att jag snart åker till Kalifornien. =)

Fick ett vykort av en vän som just nu är i Florida, lite avis på henne men som sagt, snart är det min tur. =)

Nu ska jag göra iordning mig för 2a nattpasset av 4a.

Ha en fin kväll!

Underbar helg

Helgen har varit sååå skön. Ska verkligen inte klaga =)
I fredags gick jag och Elin på bio, det blev Prince of Persia. Har läst att många inte gillade filmen men jag hade inget emot den. Den var heeelt ok. Sen i lördags gick jag och Erik hela vägen till Hammarby sjöstad och hämtade hans bil. Tog oss ca 1,5 h och det var helt underbat väder. Sen på kvällen blev det lite partaj =)

En sak som jag tänkte på, apropå ingenting, men jag tycker det är så fult när folk har på sig sina nya skor men glömt att ta bort prislappen under skorna. Speciellt när prislappen lyser rött. HAHA =)




Vecka 4

Det är dags för sista veckan i löparprogrammet.

Dag 1: Spring 15 minuter, gå två. Upprepa en gång.
Dag 2: Spring 10 minuter, gå två. Upprepa två gånger.
Dag 3: Spring 30 minuter.

Jag var ute en sväng imorse men hade sååå ont i högra benet. Oh NOO!!! Hoppas det går över till den 2a juni annars blir det kämpigt att ta sig runt 5 km med smärta i benet.


The Human Centipede

Nu är det bara 2 dagar kvar sen är det helg och jag hoppas verkligen att det blir fint väder. För nu när det har varit fint väder så har jag självklart jobbat. Jag vill sitta i solen med en mjuklglass i handen =)

Vår Ruset och Blodomloppet börjar närma sig med stora steg. Jag har börjat få ont i vänstra knät så jag hoppas att smärtan försvinner så jag kan springa loppen utan problem.

Sen är det inte långt kvar tills det kommer en bebis i familjen... soooom jag längtar =)

Vill ni se nått sjukt? Se på den här trailern





Vecka 3

Helgen bara sprang iväg men det är väl så när man har roligt. Lördagen vart lyckat med vänner och grillning, söndagen käkade vi brunch och umgicks med min familj. Nu är det en hel veckas jobb och ledigt i helgen. Så jag skulle kunna säga att jag är "normal" denna vecka, måndag till fredag jobb. =)

Sen är det ju också dags för vecka 3 i löparprogrammet:

Dag 1: Spring 10 minuter, gå två. Upprepa en gång.
Dag 2: Spring 12 minuter, gå två. Upprepa en gång.
Dag 3: Spring 15 minuter, gå två. Upprepa en gång.

Nu är det inte långt kvar till Vår Ruset och till Blodomloppet. Ska bli riktigt spännande och ser verkligen framemot loppen. =)



Lördag, sol & grillat...

Vilket väder där är, äääntliiiggeeen =)
Kan det inte alltid vara så här fint? Vem behöver snö, vinter, kyla, slask..? Jag vill hellre åka till snön på semester än till solen och stranden. Vilket får mig och tänka på att det bara är 2 månader kvar till Cali =)

Igår var jag och tre fina tjejer från jobbet och käkade efter jobbet och det blev även yoghurtglass på 7/11. Både maten och glassen var MUMS. 



M & S


L & C


Snart kommer det lite vänner över och vi ska grilla och bara ha allmänt trevligt. Men nu kära vänner, så är det dags för ett glas vin.

SKÅL!!!


Han bara åkte förbi...

Efter 10 timmars jobb var jag äääntligen klar och vandrade upp mot nattbussen. Längtade som en galning till min säng. Jag väntade och väntade och väntade på bussen och äntligen när den kom så stannade den inte. Bussen bara åkte förbi mig. WHAT THE F***K!!!

Jag vinkade som en galning och jag tror att busschaffisen reagerade på ljuset från min mobil som jag hade i handen. Han stannade bussen och jag klev på och han sa att han inte såg mig och jag svarade att jaaa och tro mig, jag hade inte varit glad om du inte hade stannat.

Nej, jag hade verkligen inte blivit glad om han hade missat mig för det har jag varit med om förut. Som tur var ju Erik vaken så han kunde komma och hämta mig den gången.

Idag skulle jag och tjejerna iväg till The Show på Berns men de har ställt in den =( så det blir en enklare afterwork istället. Kanske blir goda drinkar på T.G.I. Fridays =) MUMS!!!

Nu till lite jobb och sen tar jag helg.

bYe ByE




Fika


Vaknade vid 11 idag och gjorde mig i ordning och vandrade ner mot stan för lite fika.
Det var mysigt som alltid att träffa Linus.
Man har alltid en massa om allt och inget att prata om.
Me like very much =)



Om man vill så kan man följa hans blogg på 

http://www.finest.se/neo




 


Inget skakande av rumpa...

Har varit duktig idag också. Var en sväng på gymmet sen gick jag på massage, det behövde jag verkligen. Min högra axel har spökat länge men nu när det börjar bli bättre så försöker jag träna upp axeln. Så lite massage satt inte fel då jag är SUPER stel.

Jag hade sett framemot fredag och kvällens aktivitet på Berns men nu har de ställt in showen... BUT WHYYYY????

Nu är det slut på rast så dags för mig att gå ner och jobba igen.

Smell ya l8ter

Kungligt roligt





ROLIGT




En vanlig tisdag

Igår var en riktig slappar måndag. Jag och två kollegor träffades och gick på promenad och sen såg vi på två filmer, Feed och En prins i New York. Jag bara ÄLSKAR En prins i New York, har sett den X antal gånger och kan se den X antal gånger till. Men Feed... OMG säger bara. Efter filmerna blev det middag på O'learys och lite tjejsnack sen var det dags och åka hem.

Vaknade perfekt timing till spinning så jag drog till gymmet. Det blev 30 min spinning och lite styrka. Det var jag och grabbarna som bråkade om spegeln. Tre snubbar körde hårt och pumpade på medan två killar bara spanade in sig själva och kammade till deras backslick. Då undrar jag f'n gör ni på gymmet när det finns massa fik att hänga på och snacka skit på..?

Nu blir det iaf att plocka undan här hemma och sen iväg till stan för fika med en vän innan jobbet. Har tre nätter och en dag med jobb denna vecka att se framemot.

Ha en fortsatt SOLIG dag =)
 


Vecka 2

Nu är det dags för vecka 2 i löparprogrammet

Dag 1: Spring fyra minuter, gå två. Upprepa fyra gånger.
Dag 2: Spring sex minuter, gå två. Upprepa tre gånger.
Dag 3: Spring åtta minuter, gå två. Upprepa tre gångner.

Vi får hoppas på att det blir fint väder nästa vecka för då blir det roligare och komma ut och springa. Sen är det inte långt kvar till Vår Ruset och Blodomloppet. Jag är sååå peppad =)



Onyttig söndag

OMG vilken onyttig söndag jag har haft:

 - Choklad till frukost
 - Choklad till lunch
 - Ryggbiff och potatis till middag
 - Glass till efterrätt
 - Mackor till kvällsmål

But i was aaall worth it =)





Är det du som sjunger?

Ännu en lördag blir jag väckt av att grannen sjunger. Det är inte roligt och bli väckt så där när man inte har sovit så bra de senaste 3 nätterna. Jag bestämmer mig för att gå och knacka på och säga till. Jag chansade på att det var grannen precis bredvid så jag knackade och hon öppnade dörren.

Jag: Hej, jag heter S och bor precis bredvid här runt hörnet. Är det du som sjunger?

Grannen: Ja det är jag, säger hon och ser liten och osäker ut.

Jag: Det låter jättefint men jag jobbar nätter och det låter som att du står i vår lägenhet och sjunger. Jag skulle uppskatta om du sjöng efter kl 13 för då får jag sova lite iaf.

Grannen: Oj förlåt, jag är med i en musikal så jag tränar lite bara.

Jag: Jag förstår att du måste träna men som sagt, det vore jättesschyst om du kunde sjunga efter kl 13 =)

Grannen: Ja absolut, förlåt igen.

Jag har aldrig tidigare klagat på en granne och jag skulle nog inte säga att jag klagade nu heller, utan hon är ny i huset och vet nog inte hur lyhört det är här. Hon var snäll och förhoppningsvis så sjunger hon efter kl 13 nästa gång. =)

När jag kom hem i natt så var det en fin orkidé och choklad som väntade på mig. Älsklingen har sina fina stunder ;) Har redan smakat på 3 chokladbitar men det var jag värd, speciellt då jag tog mig till gymmet när jag vaknade. Så nu ska jag duscha och fixa mig för sen blir det jobb.

MUMS



Snyggare än Salma?

Fick precis höra av en underbar kollega att jag var snyggare än Salma Hayek. Många tusen poäng till henne =)
Tack Piri =)

Vill ha söndag NU

Klockan har nu hunnit bli 01.05 och än så länge så lever jag fortfarande. Svider inte lika mycket i ögonen men jag känner mig supertrött ändå. Bara 2 h kvar sen blir det sängen för min del, sooom jag längtar. Jag längtar också till på söndag då är det kvalitetsdag som gäller. Jag och min man ska umgås, äta gott, dricka gott och bara vara.
Jag vill ha söndag NU =)


Suddigt

Det är inte klokt hur ont i ögonen jag har. Det svider och jag ser suddigt. Hmm det låter inte riktigt så bra. Sitter här med red bull och hoppas på att det ska hjälpa... eller man kan ju alltid lura hjärnan att det hjälper =)
Bara 9h kvar att jobba, peppar mig själv med att det kommer att gå fooort och att det är roligt folk som jobbar.


Vill ha # 10 i laget...

OMG!!!

Mina ögon mår inte bra alltså. De känns varma och svullna...hmm brukar känna så här när jag är bakis och inte sovit mycket. Visserligen så har jag inte sovit mycket men kan lova att jag inte är bakis. Däremot är jag hungrig som en gris. Frågan är bara vad jag ska äta. Nått matigt eller nått enklare, ska ju åka till jobbet om 1,5 h hmm... vilka problem jag har. =)

Det får nog bli ägg och nån macka. Sen eftersom det är fredag så ska jag köpa red bull till inatt =)

Bye bye

PS. gillar den HÄR reklamen... sååå söta =) själva reklamen hittar man längst upp till höger.



23h med öppna ögon

Efter att ha varit vaken i många många många timmar så borde jag vara trött och vilja sova, men kan jag det? Nej, självklart inte. Skulle vilja sätta på tvn en stund men är rädd att väcka herrn som sover. Skulle kunna sitta framför datorn men det känns som att jag har gjort det tillräckligt länge nu så jag kan alla sidor utantill.

Det blev iaf rätt många steg idag trots att jag inte hade tränat nått extra på gymmet. Det blev 29 455 steg, inte illa alls om jag själv får säga.

Får flytta mig till sängen och ge Zzzz ett försök. Jag längtar iaf till nästa fredag, ska bli så rooooligt =)

Natti natti

Från en Kick Ass movie till en Kick Ass dag

Igår var jag och Linda på bio, vi såg Kick Ass. Den var mycket bättre än jag trodde faktiskt.  =)


Jag hade ju tänkt att gå på bodypump innan dejten men jag vaknade men smärta i ryggen. Tog voltaren sen gick jag på promenad istället, sen på kvällen efter dejten så blev det gymmet. Det är inte mycket folk på gymmet en onsdag kväll kl. 21.00 =)




Vaknade kl 8.30 imorse och var huuuur trött som helst.
Inte lätt att kliva upp så tidigt när man jobbar nätter.
Skulle vara på Kungsholmen kl.9.45 för att tillsammans med
 några andra leka modeller för DIK student.
Vill du veta vad DIK är för något så kan du klicka HÄR. 
Bilder kommer att användas till tryckmaterial för DIK student.
Så det kommer att bli spännande att se bilderna.

Här är en bild på gänget:



Nu blir det att ta på stegräknaren igen och börja gå mot jobbet. Längtar redan till kl.6.00 då jag får lägga mig och soooovaaaa.


Trötter


Jag är heeelt slut i kroppen. Över två timmars promenad och sen spinning på det tröttar ut kroppen till 100%. Kommer nog att sova gott inatt. Imorgon är det biodejt, troligen ska vi se Kick Ass,  har hört att den ska vara riktigt bra så vi får väl se hur bra den är.

Köpte också precis biljetter till The Show på Berns nästa vecka. Det ska bli roligt och få skaka lite på rumpan.






23 981 steg motsvarar 16,8 km


Jag kunde ju inte sova imorse men Erik visste hur han skulle få mig att sova gott. Han försvann till köket och kom tillbaka med ett glas mjölk och två ballerina kladdkakor... jag doppade kakan i mjölken i några sekunder sen tog jag en bit. Det bara smälte i munnen och det var såååå gott. När jag hade sagt hej då till Erik så tog det mig kanske tre sekunder sen var jag i drömmarnas värld.

Efter en dag i stegräknartävlingen så ligger jag med 23 981 steg (16,8km) på 3e plats på Sthlms kasinot och på 6e plats när det kommer till alla 4a kasinon. Men än så länge är det bara 75 personer som har registrerat sina steg. Så 6a av 75 personer är väl bra start på tävlingen.

Nu blir det promenad/jogga på djurgården och lära känna banan innan blodomloppet, ikväll blir det 55 min spinning. Jag blir förvånad själv hur duktig jag ska vara men det är kul för jag mår sååå bra. =)


Äntligen "helg"

Sista natten är avklarat och jag borde vara trött som f*n men nope, är rätt pigg faktiskt. Jag brukar ta bussen hem från jobbet och idag gjorde jag ett experiment. Jag tog tunnelbanan och gick en bra bit hem. Dels så fick jag massa steg till stegräknartävlingen och dels så kom jag hem hela 30 sekunder före bussen, och för att inte glömma så fick jag friiiisk luft. Kanske därför jag inte kan sova..? =)

Sitter på soffan och hör hur min kille bara snoooozar...trots att han ska upp och vara på gymmet om 30 min. Det brukar vara så här... jag kommer hem och lägger mig, 1 timme senare kliver han upp och åker till jobbet. På kvällarna när jag åker till jobbet så kommer han hem 15 min efter jag lämnat lägenheten. Vi bor under samma tak men vi ses inte så ofta som man kanske borde. Haha... lite komiskt tycker jag.

Nu ska jag tvinga mig i säng så jag kan kliva upp till min dejt runt Djurgården.

Natti natti



Äntligen måndag

Det är nog inte många som skulle säga det här men ÄNTLIGEN ÄR DET MÅNDAG!!!
I natt jobbar jag sista natten av fyra och och har "helg" tisdag och onsdag. Ska bli riktigt skönt och allt ska bara handla om träning. Vi har börjat stegräknartävlingen på jobbet och jag ska ju såklart vara med. Det som jag tycker är superbra med tävlingen är att man kan omvandla aktiviteter. Så man måste inte bara gå och gå och gå för att få steg. Jag brukar ju gå på spinning så jag får omvandla denna aktivitet till steg.

Dessutom är det vecka 1 i löparprogrammet. Ska träffa en kollega imorgon och springa runt Djurgården. Hoppas det blir fint väder. Det var fint väder igår och eftersom jag har varit sugen på mjukglass i flera dagar blev det äntligen av, jag åt min första mjukglass igår.  =)
Nu är det dags för mig och gå till gymmet och öka på mina steg och bränna lite kalorier.


MUMS








 

 


En vanlig lördag..?

För första gången i år tog jag moppen till jobbet. Tänkte att det går fort och jag slipper fulla idioter på vägen och på bussen som man alltid möter efter jobbet. Gick jättebra till jobbet men sen från jobbet ville inte moppen komma igång. Batteriet var liiiite trött efter en kall vinter. Precis då jag bestämmer att lämna moppen där och ta bussen hem, kommer min räddare i nöden.

En kollega säger: Nämeen, har du inte kommit längre.
Jag: Nope, jag ger upp på den här skiten.
Kollega: Nej nej, jag är proffs, jag fixar det här.

Fem sekunder senare sitter jag på moppen och gasar hemåt. Den här snälla kollegan följde med mig till bussen och vinkade av mig i fredags så jag skulle slippa obehagliga människor som alltid ska komma fram till mig och ska prata med mig. Thank ypu!!!

Vilket fall som helst, när jag gasar på strandvägen och ser soluppgången så ser jag något annat också som jag helst av allt hade sluppit. Det är ett par som sitter på en parkbänk och har sex. Men kooomiiigen, get a room for real...

Jag tutade och samtidigt gasade förbi dem. Ääääntligen kom jag hem och fick sova mer än jag fick igår. För igår första maj, dagen efter valborg, och dagen efter min första natt av fyra fick min granne för sig att kl 09.00 sjunga opera....

Gav henne 5 min men sen tog jag på mig mjukisarna och skulle ut och slåss med henne... Tur för henne att jag inte hittade lägenheten hon bor i, annars hade det blivit ordmisshandel.  :P

Nu kära vänner skiner solen. Därför ska jag och Erik gå ner på stan och äter frukost/lunch. Sen ska jag kämpa på med tredje natten inatt.

Ha en fiiin dag!!!


Släpp ut löparen inom dig

Ska du precis som jag springa VårRuset eller blodomloppet? Eller vill du bara komma igång med löpningen? Då har jag några smarta och enkla tips på hur du kommer igång. Det är fyra veckors program och vi börjar med vecka 1.

Vecka 1

Dag 1 - Spring en minut, gå en minut. Upprepa 10 gånger

Dag 2 - Spring två minuter, gå en minut. Upprepa 8 gånger

Dag 3 - Spring fyra minuter, gå två minuter, upprepa fem gånger.

Tänk på att om du ökar din träningsdos och intensitet för snabbt så finns det risk att du skadar dig. Glöm inte heller att ge kroppen en chans att återhämta sig. Kroppen blir faktiskt starkare under vilan, det är inte själva ansträngningen i sig som ger resultat eftersom att under vilan så reparerer kroppen förstörda muskelceller och förbereder sig för nästa påfrestning.

Så genom att träna tre gånger i veckan kommer vi att förbättra konditionen men eftersom att kondition är färskvara så måste vi underhålla den, annars går den snabbt förlorad. Som många Personliga tränare och andra rådgivare säger så är lite träning bättre än inget alls.

En superviktig grej är kosten. Det gäller att äta rätt och nyttigt. Så skippa läsk, snabbmat, godis och chips. Kan du verkligen inte låta bli så håll dig till en dag i veckan då du får vara onyttig. Men tro mig, när du har kommit igång med träningen och ser resultat så kommer du inte vilja förstöra det du har kämpat hårt för.

Låt oss göra detta tillsammans.

Lycka till!!!






Mindre än tre månader kvar

Jag längtar som en galning. Nu är det mindre än 3 mån kvar tills vi åker till USA. Det blir en weekend i Las Vegas också. Ska blir sååå kul och visa runt Erik och få han och träffa mina vänner där.

Jag längtar till att ha sand mellan tårna och springa och slänga sig bland vågorna och åka boogieboard. Bjuder på några bilder från mina tidigare år i Kalifornien. 


Jag och Adrienne posar i Huntington Beach



Huntington Beach pier



HB


Saknar mina tjejer




Solnedgång i HB




Laguna Beach



Laguna Beach







Ska vi råhångla?

Oj vad längesen det var jag skrev men har inte riktigt haft motivationen. Nu har det vänt, nu har jag så mycket att skriva, om allt och alla och massa smått och gott. Jag har också massa tips om träning och kost, jag ska springa Vår Ruset och Blomloppet så maj månad kommer att handla mycket om träning. Dessutom har vi stegräknartävling på jobbet som jag ska vara med på.

En lite historia som jag tänkte dela med mig. Jag frågade min kollega hur han och hans tjej blev tillsammans och han berättade för mig.

Eftersom de hade jobbat ihop ett tag så kände de varandra lite. Tjejen jobbar i kassan och killen jobbar på golvet. Så när killen går till kassan med några kvitton och tjejen ska hjälpa honom så säger hon:

 -  Det här kommer kosta dig dyrt.

Jaha, vad kommer det kosta mig då? säger killen.

- Det kommer kosta dig råhångel, svarar tjejen.

Jaja, ok för mig, då ses vi imorgon innan jobbet och hånglar, säger killen.

- Ok! svarar tjejen.

Dagen efter, en timme innan jobbet så träffas de vid centralen och råhånglar. Två år senare är de fortfarande tillsammans. =)

Heeeelt underbart tycker jag. Skippa all bullshit och gå direkt till action.


RSS 2.0