R.I.P.

ÄR DET SANT???

Har Mr Jackson lämnat oss?

Supertråkigt att höra...

klicka HÄR



...

Dålig jag har varit på att uppdatera här. Men helt ärligt så har jag tröttnat på datorer och Internet och allt vad det innebär. När jag sätter mig framför datorn så springer tiden iväg och sen känner jag att det var helt onödigt. Finns så mycket annat jag kan göra i livet än och sitta här, iaf nu när det e fint väder ute. Sen jobbar man ju lite annorlunda tider också så det är inte konstigt att man tappar lite intresse för och sitta framför datorn.


Så sorry om det inte uppdateras så ofta =)


I söndags bakade jag chokladtårta till Erik eftersom han fyllde år och mums vad god den blev =)




112

Klockan 03.10 går jag ut från jobbet och är på väg till nattbussen hem. När jag går runt hörnet hör jag två killar ropa något och när jag närmar mig så ser jag två andra killar. Jag känner på mig att något otrevligt kommer att hända.


Jag har bråttom till bussen för jag vill gärna inte missa den för jag vill hem och sova.


Precis då jag ska gå över gatan springer de här två killarna som jag hörde först och hoppar på de andra killarna. Jag hör "pang pang" och så ligger en kille ner på marken.


F*n hände tänkte jag... blev någon skjuten?


Som tur var så hörde jag fel. Han blev inte skjuten men fick en riktig smäll. Jag ringer till polisen och de är på väg. Samtidigt har jag bråttom till bussen. Vill verkligen hem till min säng.


Jag hann inte riktigt se hur det hela slutade men jag såg att det fanns andra killar där som försökte stoppa bråket. Så jag hoppas att killen som låg ner mår bra.


Vilka idioter det finns där ute som måste lösa eller skapa problem med våld



Two down and two to go



Då var det bara 2 nätter kvar att jobba sen blir det ledigt i några dagar. Ska bli så skönt och bara vara och inte ha nått speciellt och tänka på. Slappa, äta gott, dricka gott och träffa vänner.


London

Har varit dålig på att uppdatera bloggen den senaste veckan, jag måste erkänna att det har varit skönt och vara dator- och internetfri.


Att vara i London var helt underbart och man fick chansen att se the Queen of Pop och the Queen of England, inte dåligt.


Då det var strejk i tunnelbanan fick det bli en hel del promenerande vilket var bra i sig eftersom man fick en annan bild av staden än att åka tunnelbana hit och dit. Det gjorde dock ont i fötterna när man kom till hotellet men det var värt det.


När vi kom till vår sista punkt, Buckingham palace, så hörde vi musik och det var en marscherande band som tog sig förbi Buckingham palace. Strax efter detta stängdes vägen av och två poliser på motorcyklar ledde fram en svart bil och det visade sig att det var drottning Elizabeth. Självklart hade jag slut på batterier på kameran men jag hann iaf se henne när hon åkte in i sitt lilla palace.

Hur var Brittans konsert då?


Jo, den var bra i helhet. Det var en mycket bra show men jag hade hoppats på att hon skulle prata lite mer mellan akterna och kanske till och med sjungit lite mer live. Hade även önskat att de hade en storbildskärm så man kunde se henne lite bättre. Men men, man kan inte alltid få som man vill. =)










Några klipp från konsternet









Studenten

Blev inte så mycket sömn inatt eller ska man säga imorse. Var tvungen och gå upp tidigt för att åka till Täby och heja på lillebror som tog studenten.



GRATTIS GRATTIS lilleskit =)




 

Nu blir det och sova en stund innan jobbet.


Natti Natti



första natten

Första natten är avklarad och det har enligt mig gått jättebra. Solen sken när jag åkte hem och jag blev förvånad över hur många personer det var som var ute vid 5.30 tiden. Jag fick idag tillbaka min ena tenta och det gick mycket bättre än jag hade förväntat. Det känns skönt att jag hann lämna in mina tentor och är klar med skolan just och det är skönt att bara ha jobb att tänka på.


Nu blir det frukost vid 14.50 tiden och sen ut i solen =)



RSS 2.0